"MNOGI SU KOMENTARISALI DA JE DOTAKLA DNO..." Slovenka o nastupu svoje ćerke i Cara, a ono što je rekla o Filipu PROMENIĆE SVE
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Prihvatila novog zeta?!

"MNOGI SU KOMENTARISALI DA JE DOTAKLA DNO..." Slovenka o nastupu svoje ćerke i Cara, a ono što je rekla o Filipu PROMENIĆE SVE

Rijaliti -

Duet Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, obeležio je Zadrugoviziju, jer je to bilo prvo suočavanje sa realnošću otkako su započeli odnos, a sada se tim povodom oglasila i Aleksandrina majka, Slovenka Nikolić.

Naime, Aleksandra je priznala da se pribojavala pojavljivanja bivše ljubavi, Dejana Dragojevića, ali da je svakako dala sve od sebe, dok Aleksandrina majka Slovenka, nije krila sreću zbog uspeha svoje ćerke, a ovoga puta, prokomentarisala je i njen odnos sa Filipom.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić

- Presrećna sam i prezadovoljna! Bila je prelepa kao i uvek, nastup je bio sjajan! Hvala svima koji su glasali za nju, to mnogo znači! Mnogi su komentarisali da je pala na dno, da je izgubila glasače, ali evo sinoć je sve bilo jasno! Svima se kao majka puno zahvaljujem! Što se tiče Cara, ako je ona srećna i ja sam, ne znam više šta bih rekla... - izjavila je Slovenka za Pink.rs.

Slovenka Nikolić
foto: Printscreen/Zadruga

Podsetimo, Car je nakon više godina učešća u rijalitiju, napravio presedan i na pravi način učestvovao u programu, pojavio se na bini i zapevao rame uz rame sa svojom partnerkom.

Kurir.rs/M.K./Pink

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track