ALEKS SE JAVNO OBRATILA CARU KROZ EMOTIVNE STIHOVE! Dirljive reči kidaju dušu: Hvala ti što se nisi stideo svoje ljubavi...
Foto: Printscreen

ljubav puca

ALEKS SE JAVNO OBRATILA CARU KROZ EMOTIVNE STIHOVE! Dirljive reči kidaju dušu: Hvala ti što se nisi stideo svoje ljubavi...

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone Zadruge, izašla je iz rijalitija kao verenica Filipa Cara, svog prvog dečka iz ovog formata.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Svoju ljubav su započeli još u četvrtoj sezoni kada su jedan drugom bili prvi partneri u rijalitiju, ali se odnos nije završio slavno. Prepustili su se drugim partnerima i potpuno razdvojili, sve do Zadruge 6 kada su se stare strasti ponovo rasplamsale.

Odoleli su svakom pritisku i na kraju rijalitija se i verili, dok na leto planiraju venčanje. Nilkolićeva je nedavno otkrila da žele bebu, ali i da uskoro započinju zajednički život.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Instagram

Svakako se ne odvajaju jedan od drugog što često imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama, a fotografije iz kreveta su definitivno postale njihove omiljene.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Filip se pohvalio još jednom, gde Aleksandra ne skida osmeh sa lica i sedi pored ogromne pice u raskošnom bračnom krevetu. Ako je po fotografijama vidi se da ljubav cveta, a pobednica je sve začinila i jednim snimkom koji su napravili fanovi, a nosi snažnu poruku.

- Briga me šta će reći svet kada imaš nekoga sa kim ćeš izgraditi svoj. Od mene toliko - napisala je Aleks ispod klipa gde se strasno ljubi i grli sa Carem.

U pozadini čule su se sledeće reči:

- Hvala ti što si mi bio najbolji prijatelj, neko ko nije hteo da odustane od mene kada su ti svi govorili da to učiniš. Hvala ti što si muškarac koji se nije stideo svoje ljubavi već se ponosio istom. Hvala ti što si dao sve od sebe da me zaštitiš i time bio pravi muškarac. Ne postoje reči sa kojima mogu da ti iskažem zahvalnost zbog toga...

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Podsećanja radi, glas u pozadini koji se čuje jeste od Teodore Džehverović, kada je javno čitala uplakana pismo svom tadašnjem dečku Anđelu Rankoviću. Nažalost ni da ljubav nije opstala, te nakon raskida nisu ostali ni u kakvom kontaktu.

Kurir.rs/ J.M.Đ.

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track