"POZVAO ME JE, DOŠLI SU DIREKTNO ISPRED KUĆE" Nakon raskida sa Zvezdanom Anđela ima tajnog OBOŽAVAOCA: Odmah se pohvalila POKLONOM
Foto: Instagram

OTKRILA SVE DETALJE

"POZVAO ME JE, DOŠLI SU DIREKTNO ISPRED KUĆE" Nakon raskida sa Zvezdanom Anđela ima tajnog OBOŽAVAOCA: Odmah se pohvalila POKLONOM

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić vratila se u Crnu Goru, a sada se pohvalila poklonom koji je dobila.

Ona je izašla u restoran i uslikala se sa buketom cveća i medvedićem, a u opisu fotografije je napisala da ju je iznenađenje sačekalo direktno ispred kuće.

- I tako me zove nepoznat broj danas i kaže da ima dostavu za mene. Direktno ispred kuće. Porukica je anonimna. Hvala na iznenađenju tajnom obožavaocu - napisala je Anđela na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

- Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi - rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Shutterstock, ilustracija

- Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svetlu sa ljudima koji su me vredni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobede - rekla je ona za "Hype".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:40

Evo gde je osvanula Anđela Đuričić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja