TATA, TREBA DA ČASTIŠ?! Zolina bivša trudna, on se hitno oglasio: "Bio sam konj, nisam PAZIO!" Već izabrao imena za DECU
Foto: Printscreen

ne beži od odgovornosti

TATA, TREBA DA ČASTIŠ?! Zolina bivša trudna, on se hitno oglasio: "Bio sam konj, nisam PAZIO!" Već izabrao imena za DECU

Rijaliti -

Ina Rajzinger, bivša učesnica "Zadruge", u blagoslovenom je stanju.

Posle brojnih spekulacija u javnosti ona je potvrdila da je trudna, a glavno pitanje koje se sada postavlja jeste da li je otac deteta Lazar Čolić Zola, s kojim je imala rizični s*ksualni odnos u šestoj sezoni "Zadruge".

Lazar Čolić Zola ističe da je čuo glasine o njenoj trudnoći i da smatra da nije on otac deteta, a ako se naposletku ispostavi da ipak jeste, ne beži od odgovornosti.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam taj koji se njoj javio, na osnovu tih nekih priča za trudnoću. Lepo sam joj poslao:"Da li je istina da si trudna jer mi pišu ljudi poruke, ne znam o čemu se radi", ništa mi nije odgovorila, a viđena je u nedelju prošlu - objasnio je Zola.

Kako kaže, učiniće sve što se od njega očekuje.

- Nemam pojma da li je stvarno trudna. Ako jeste, stojim iza svega onoga što sam rekao i dok smo bili u "Zadruzi". Mislim da nije trudna sa mnom, ali, i da jeste, to ne menja moj stav kada su u pitanju takve stvari. Naravno da ću preuzeti odgovornost, pa kakav bih to bio čovek... Ako sam bio konj, mangup, idiot, ako nisam pazio kada je trebalo da pazim... Nikad u životu ne sumnjam u sebe, u to kakav bih otac bio, jer znam kako sam ja odrastao, kako ja nisam bio prihvaćen s jedne strane. Znam koliko puta mi je u životu bila neophodna očinska ljubav, a nisam je imao. Mislim da neću dozvoliti da danas-sutra moje dete odrasta bez moje ljubavi - kaže Zola i poručuje:

Lazar Čolić Zola, Kristina Ina Rajzinger
foto: Printscreen/Zadruga

- Ako je test koji smo radili u "Zadruzi" tada pogrešio, otići ćemo da radimo DNK. Ako je moje dete, pravim veselje, nema veze što nema sreće u ljubavi između nas dvoje. Ne znam šta nosi ni da li uopšte nosi, ali ako bude devojčica zvaće se Tankosava, a ako je muško, onda Nedeljko.

Podsetimo, ona je sa Zolom imala nezaštićene odnos, zbog kojeg su u novembru prošle godine posumnjali da je ona u drugom stanju. Ona je test za brzo utvrđivanje trudnoće u "Zadruzi" radila 1. novembra, a potom i nedelju dana kasnije - 8. novembra i oba su bila negativna.

Međutim, postoji mogućnost da su rezultati tada pokazali takve rezultate ukoliko je u pitanju bila rana trudnoća.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja