ALEKS I CAR HITNO NAPUSTILI FRANCUSKU: Nakon DRAME u Parizu, vraćaju se u zemlju, Nikolićeva poslala ZAHTEV fanovima!
Foto: Printskrin/Instagram

ALEKS I CAR HITNO NAPUSTILI FRANCUSKU: Nakon DRAME u Parizu, vraćaju se u zemlju, Nikolićeva poslala ZAHTEV fanovima!

Rijaliti -

Pobednica "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car su pre nekoliko dana otputovali u Francusku, a pre tri dana je trebalo da se vrate nazad, međutim, zakasnili su na let. Car je otkrio da će provesti još par dana u Francuskoj i da su iznajmili apartman u jednom gradiću pored Pariza, a danas su se konačno vratili na naše prostore.

Car je objavio sliku iz aviona, dok je Nikolićeva uslikala avion pre leta, ali sa interesantnom porukom. Naime, ona je zamolila sve admine njenih fan grupa da joj se jave.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Neka mi se jave svi admini mojih stranica - napisala je Aleks i stavila emotikon srca, ali nije poznato zbog čega je želela da je kontaktiraju.

Kako se šuškalo, ovaj put su im platili fanovi, koji su ih obradovali zbog veridbe, koja se dogodila pred sam kraj šeste sezone popularnog rijalitija. Ipak, mnogi su imali zamerke na račun Aleks i Cara, zbog toga što su slobodno vreme na odmoru koristili za "lajv" mečeve na društvenoj mreži TikTok, a kako je Filip otkrio, zbog buke koju su pravili žalili su se i gosti hotela. - Ljudi, ne smem da galamim, gosti se žale. Danas sam baš zagalamio, nema to, nije ko kod nas, nije Bosna, Srbija, Hrvatska, to mirno, kažu meni: "Vršiš nasilje nad gostima sa drekom". Rekoh, j*biga, TikTok meč - pričao je Car tokom jednog "lajv" uključenja.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Ostaje da ispratimo da li će Aleks i Car nakon putovanja ostati u Beogradu ili će odmah otići za Hrvatsku.

kurir.rs/republika

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track