MILJANA OBJAVILA UGOVOR KOJI SU SKLOPILI MARIJA I BEBICA! Macanović ih OJADIO, uzeo Kulićima 10.000 € i zbrisao! SVE CRNO NA BELO
Foto: screenshot Pink tv, Instagram

MILJANA OBJAVILA UGOVOR KOJI SU SKLOPILI MARIJA I BEBICA! Macanović ih OJADIO, uzeo Kulićima 10.000 € i zbrisao! SVE CRNO NA BELO

Rijaliti -

Miljana Kulić raskinula je sa Nenadom Macanovićem Bebicom i sada je na Instagramu oplela po njemu kao nikada do sada.

Uovor koji su navodno sklopili Macanović i njena majka Marija Kulić, u kojem piše da je od nje uzeo 10.000 evra i za koje se obavezao da će vratiti.

- Evo za sve koji ne veruju. Dole piše Nenad Macanović iz Niša zbog toga što smo beskućnika, koji nije imao ni adresu stanovanja mi prijavili i odjavićemo ga u ponedeljak. Čim je uzeo pare pobegao je. Nema veze, moji roditelji su hteli da mu pomognu jer nije plaćao deci alimentaciju uopšte - napisala je Miljana nakon objavljenog ugovora.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Nije nas Nenad prevario, niti može. Nego smo mu dali iz sažaljenja da bi mogao da radi, da bi plaćao deci svojoj alimentaciju, koju nije platio dve godine. I mi smo loši ljudi?

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen/Instagram

Međutim, Kulićka se tu nije zaustavila, već je objavila i snimak sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, kako bi, očigledno, Bebici terala inat.

kurir.rs/republika

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track