BAHANALIJE NA MEDENOM MESECU ANITE I MATORE: Lud provod na plaži, poljupci, samo im fali od ptice mleko! A onda se našli na MUKAMA
Foto: Shutterstock, Instagram

zaljubljene

BAHANALIJE NA MEDENOM MESECU ANITE I MATORE: Lud provod na plaži, poljupci, samo im fali od ptice mleko! A onda se našli na MUKAMA

Rijaliti -

Učesnice "Zadruge 6" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora prošlog meseca su u Crnoj Gori stale na "ludi kamen", a sad su pokazale kako uživaju na medenom mesecu na dalekom Zanzibaru.

Matora i Anita su podelile na društvenim mrežama kako se sunčaju na plaži, dok im konobari donose baš sve što požele, pa je evidetno da im je na ovoj egzotičnoj destinaciji sve potaman.

00:12

Jadi Jovane Tomić Matore na medenom mesecu u Zanzibaru

Slikale su i tamošnje novčanice, pali su poljupci, a verujemo da im se nimalo ne vraća u naše krajeve.

Međutim, Matoroj nije baš sve kako je mislila da će da bude na medenom mesecu. Naime, ona se oglasila rano jutros sva mamurna i nenaspavana i žalila se na program njihovog odmora.

"Sve mogu ali ove ekskurzije u osam ujutro ne mogu", požalila se Matora.

1 / 6 Foto: Printscreen

Podsetimo, kako su nedavno preneli domaći mediji, njih dve planiraju da zajedno uđu u rijaliti program "Zadruga 7 Elita".

- Anita nije želela da opet uđu u rijaliti, plaši se da li će njihov brak opstati tamo. Takođe, brine je kako će Jovana prolaziti kroz stresne situacije. Jovana silno želi u rijaliti, pa su se oko toga i svađale. Anita je na kraju popustila i pristala, ali joj je zapretila da će odmah napustiti rijaliti ako Matora samo pogleda drugu ženu. Mnogo je ljubomorna! - otkrio je nedavno izvor.

kurir.rs/informer/blic

Bonus video:

01:59

ZNAM TE, LAŽEŠ ČIM ZINEŠ! Sandra Rešić otkrila šta joj je Matora rekla pre svadbe, ANITA SE NAČISTO POGUBILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track