Kao i prethodnih sezona „Zadruge", tako se i pred novu sezonu istorija ponavlja. Miljana Kulić, čim je raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pohrlilaje Lazaru Coliću Zoli u zagrljaj, koji je ovaj put, znajući scenario kojimu sledi je, bio mudar, te ju je uslovio.

Zola je, znajući šta ga čeka, od Miljane unapred tražio njen honorar da bi se pomirio s njom pred početak "Zadruge 7".

screenshot-34.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Zola je shvatio da u odnosu sa Miljanom uvek bude oštećena strana i da mu se ona vraća i odlazi kako joj se ćefne, te da je vreme da joj naplati za sve što je dosad prošao zbog nje. U poslednjoj sezoni ga je iskoristila i ostavila zbog Nenada Macanovića Bebice, što joj Zola nikad nije upotpunosti oprostio. Čim je raskinula s Bebicom, Miljana je odmah pohrlila u zagrljaj Zoli, kao i svaki put do sada, međutim, Čolić joj je ovaj put udario rampu i uslovio je velikim novcem. Kako je saznao iz pouzdaih izvora, Miljana će ovaj put dobiti najveći honorar do sada, oko 100.000 evra, a pola od ukupne sume bi trebalo da joj bude uplaćeno pre ulaska. Ako bude sve kako je zamislio, Zola bi inkasirao pre ulaska u "Zadrugu 7" 50.000 evra - rekao je izvor, te dodao da se Čolić najviše raduje momentu kada za ovo sazna Marija Kulić, kojoj bi moglo ozbiljno da pozli.

- Poznato je da Marija ne gotivi Zolu i da nikad nije bila za to da Miljana bude s njim, ali je isto tako svesna da, kad je on u pitanju, njena ćerka jeste spremna na sve. Nadam se samo da će se sve dobro završitij er će Mariji ozbiljno da pozli kad sazna da su pare koje bi Miljana trebalo da štedi za sina Željka otišle u Zoline ruke, čega se ona najviše plaši - zaključuje izvor.

Bebica stao na stranu Čolića

Nakon što je raskinuo sa Miljanom Kulić, Nenad Macanović Bebica na sve načine pokušava da napakosti Kulićima, pa je nakon javnog objavljivanja prepiski s Miksi i Marijinog broja telefona odlučio da se javi Lazaru Čoliću Zoli i stavi mu do znanja da će mu biti podrška protiv Nišlijke.

- Bebica se odmah javio Zoli i rekao da neće više da štiti Kulićke i da može da računa na njega ako želi da ih zajedno dokrajče jer bi to bio najveći udarac za Miljanu. Bebica se konačno probudio iz zimskog sna, shvatio je šta je sve radio i koliko se nisko spuštao zbog Miljane, koja nije znala ni htela da ga ispoštuje. Spreman je na najgore, besan je kao ris, sad je samo do Zole, da li će prihvatiti igru ili neće - rekao je izvor.

Miljana Zoli obećala automnobil

Tokom ,Zadruge 6" Miljana Kulić je obećala Lazaru Coliću Zoli, kada položi vozački ispit, da će od nje na poklon dobiti automobil. Kako je Zola javno otkrio u emisiji "Narod pita" da mu je po izlasku iz rijalitija produkcija platila polaganje ispita, sad bi bio pun pogodak da Miksi ispuni dato obećanje bivšemi budućem dečku.

-Zola je prokomentarisao tokom snimanje emisije "Narod pita'" da će položiti vozački, i to u Bosni, ako bude mogao tamo da iskoristi Pinkovu nagradu, te da bimu onda sela neka besna mašina.

kurir.rs/s.telegraf

Bonus video:

Instagram Zola pokazao Derventu