OVO SU NAJVEĆI LOPOVI U RIJALITIJU: Opelješili Miljanu Kulić, isplivao ŠOK snimak KRAĐE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OVO SU NAJVEĆI LOPOVI U RIJALITIJU: Opelješili Miljanu Kulić, isplivao ŠOK snimak KRAĐE! (VIDEO)

Rijaliti -

Tokom svih sezona rijalitija dešava se da takmičari jedni od drugih kradu namirnice, cigarete i kafu jer novac koji dobijaju za trošak ne rasporede lepo i nemaju za se što im je potrebno, pa odluče da opljačkaju svoje cimere i sebi napune džepove.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" došlo je do nove krađe koju su izveli Munjez i Milica Veličković. Njih dvoje su udruženim snagama opustošili krevet Miljane Kulić i uzeli sve što im je bilo potrebno.

krađa
foto: Printscreen

Kamera je zabeležila ovaj trenutak, a snimak je počeo da se širi po društvenim mrežama. Milica je čuvala stražu, dok je Munjez uzimao kafu iz šteka Miljane Kulić. Ako Kulieva bude saznala da su joj ovako radili iza leđa, sigurno će napraviti haos jer je poznato da je za takve stvari već dizala celu kuću na noge, dok ne otkije lopova.

Inače ovo nije prvi put da Milica i Munjez kradu, više puta su otimali od svojih cimera i pelješili im štekove, ali se sigurno neće dobro provesti kad Miljana sazna da je zbog njihove alavosti ostala bez svoje kafe.

Kurir.rs/republika

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track