ISPLIVALE FOTKE ANELI IZ HOTELSKE SOBE I NOĆNOG KLUBA: Sa njom sestra Sita i ON: U provodu diže noge, u đakuziju polugola peva
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

RANIJI RADOVI AHMIĆEVE

ISPLIVALE FOTKE ANELI IZ HOTELSKE SOBE I NOĆNOG KLUBA: Sa njom sestra Sita i ON: U provodu diže noge, u đakuziju polugola peva

Rijaliti -

Aneli Ahmić pre nego što je ušla u rijaliti i postala jedna od najaktuelnijih ličnosti iz Bele kuće, na sve načine je pokušavala i tražila načine da bude zvezda.

Aneli Ahmić, Elitovizija
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada se pojavio snimak od pre osam godina, kada su Ahmićeva i njena sestra Sita učestvovale u emisiji "Zvezda na 24 sata", pa se na snimku može videti kako Aneli koristi svoju popularnost koja traje 24h. Njena sestra Sita sve vreme je sa njom.

Voditelj ih je najavio kao devojke koje žele da budu popularne i da im je najveća želja da budeu u rijalitiju.

Sita Ahmić
foto: Printscreen

Aneli i njena sestra Sita Ahmić izgledaju dosta drugačije, a nakon što ih je voditelj izvukao iz hotelskih soba one su se vozile automobilom marke mercedes pa nastavile do restorana u jednoj šumi u Beogradu.

1 / 4 Foto: Printscreen

Asminova bivša a Janjuševa sadašnja u emisiji priča kako je ona već javna ličnost.

- Mi je smo javne ličnosti, nas svako zna. Ko zna Dubrovnik zna i nas. Ko zna Sarajevo zna nas. Mi nismo nepoznati ljudi, imamo veliku podršku na društvenim mrežama. Mi nismo nepoznate. - govorila je Aneli.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

Nakon što su govorile o sebi, one su imale i kviz o opštem znanju, međutim ni Sita ni njena sestra nisu uspele da daju nijedan tačan odgovor.

Međutim u izazovima koje su imale u emisiji kao što je uloga konobarice, uloga spremačice, devojke su se sjajno snašle, međutim u lokalu gde je imala zadatak da konobariše, Aneli nije davala račune što se vlasniku lokala nije svidelo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

Aneli Ahmić vređa svekrvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track