OGLASILA SE ZADRUGARKINA PORODICA NAKON VESTI O TRUDNOĆI U ELITI: Bili smo u šoku, njoj želimo sreću, a Terzi...
Foto: Printscreen Pink

IZNENAĐENI

OGLASILA SE ZADRUGARKINA PORODICA NAKON VESTI O TRUDNOĆI U ELITI: Bili smo u šoku, njoj želimo sreću, a Terzi...

Rijaliti -

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza postaće roditelji, pokazao je test za trudnoću koji je učesnica "Elite" uradila sinoć, tokom "Pretresa nedelje".

Vest da će postati roditelji isprva šokirala i rasplakala, a potom su, nakon podrške cimera iz kuće, svima poručili da će Milica roditi dete, čemu su se svi obradovali.

Elita, Milica Veličković
foto: Printscreen

Terzina porodica u šoku je zbog novonastale situacije, a sada se za domaće medije oglasila Miličina sestra Marija.

- Danas mi je rođendan i na rođendan sam saznala. Iskreno, bili smo u šoku i u blagoj neverici na prvu loptu, malo su nam se slegli utisci i na kraju svih krajeva smo srećni. To je lepa vest, okolnosti za to su daleko od idealnih, ali ni u spoljnjem svetu se te stvari baš ne dešavaju u idealnim okolnostima. Najbitnije nam je da ona bude dobro i da se ne stresira, kad izađe napolje imaće podršku svih nas, naravno - rekla je Miličina sestra i dodala:

Elita, Milica Veličković
foto: Printscreen

- Nadam se da će Terzino ponašanje da se unormali i njihov odnos generalno, zato što su ovo već ozbiljne stvari. Terzinoj porodici i prijateljima bih poručila da se suzdrže loših negativnih komentara ili nedaj Bože uvreda, s obzirom da je situacija takva kakva je mislim da svi treba sada malo da povedu računa šta pričaju - zaključila je ona za "Pink".

kurir.rs/pink

Bonus video:

00:16

Nove rijaliti učesnice vec prave prekršaje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track