SPOPADAJU JE NA PLAŽI: Evo kako Milica Pavlović reaguje kad je muvaju stranci!
Foto: Printscreen/ Instagram

Ne mogu joj odoleti

SPOPADAJU JE NA PLAŽI: Evo kako Milica Pavlović reaguje kad je muvaju stranci!

Stars -

Svi joj govore da je vrlo šarmantna i da njen osmeh vredi milion dolara, a evo kako ona reaguje

Posle velikog broja nastupa, atraktivna pevačica Milica Pavlović dala je sebi oduška i otišla u Majami da bi uživala u čarima tog luksuznog letovališta.

Milici društvo pravi jedna prijateljica s kojom redovno obilazi šoping centre, ali i najzanimljivije četvrti letovališta.

Atraktivna pevačica je veliki ljubitelj šopinga, pa sve što zaradi uglavnom potroši na skupe krpice, ali i na garderobu koju nosi samo kada nastupa.

"Kada odete sa Milicom u šoping, to traje po nekoliko sati. Ne može da se odluči šta će da kupi i u jednom trenutku bi želela sve. I tako zna da proba neku stvar u različitim bojama ili dezenima. Ali uglavnom kada uđe u radnju, skoro sve opustoši. Dosta radi, a šoping je njena pasija. Nije previše opterećena firmiranom garderobom i ne mora sve da bude skupoceno, ali mora da joj lepo stoji. Zasada je toliko potrošila novca da će morati malo da podigne ručnu", kaže izvor.

Osim šopinga, Milica uživa u sunčanju, ali i u obilasku umetničkih kvartova koji su posebno lepi za fotografisanje.

"Milica je vrlo atraktivna devojka, pa je normalno da joj prilaze muškarci. Svi joj govore da je vrlo šarmantna i da njen osmeh vredi milion dolara. Međutim, kako je došla da se odmori, Milica ne obraća previše pažnje na komentare. Uredno se zahvali, ali ljubav na daljinu nije nešto što bi joj odgovaralo", dodaje izvor.

Milicu po dolasku u Beograd očekuju mnoge poslovne obaveze, a pevačica je već ranije najavila da radi nove pesme za album koji će izaći sledeće godine. Do tada promoviše aktuelni CD “Boginja”, koji je za kratko vreme osvojio srca publike.

(Blic puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track