STANIJA KRIJE DEČKA: Zbog njega niko na Farmi nema šansu!
Foto: Instagram

Otkriven razlog

STANIJA KRIJE DEČKA: Zbog njega niko na Farmi nema šansu!

Stars -
Kada joj je saopštio da putuju na Karibe, ona je bila oduševljena. Bukvalno je skakala od sreće što putuju zajedno, rekao je izvor

Starletu Staniju Dobrojević na Karibe je vodio dečko koga je krila kao zmija noge, te je sa letovanja objavljivala isključivo fotografije na kojima je sama.

Međutim, kako su mediji otkrili, na letovanje je bila sa novosadskim biznismenom Milanom Čovićem. Naime, izvor blizak starleti otkrio je da su se njih dvoje upoznali u njegovoj kafani u Novom Sadu pre godinu dana.

"Ona se njemu dopala. U početku su se samo dopisivali, a potom su počeli da se viđaju. To je trajalo nekoliko meseci, a onda je on iznenadio poklonom. Kada joj je saopštio da putuju na Karibe, ona je bila oduševljena. Bukvalno je skakala od sreće što putuju zajedno", rekao je izvor blizak Dobrojevićevoj.

On navodi da je Stanija od medija krila i dan kada će putovati na more kako je paparaci ne bi iznenadili i otkrili tajnu ljubav.

"Na Karibima su proveli nekoliko nezaboravnih dana. Nikome nije jasno zašto ne želi da otkrije ko joj je dečko, ali to je njena odluka", kazao je za Alo dobro obavešteni sagovornik.

A photo posted by Stanija Dobrojevic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja