GLUMCI SERIJE „BESA“ ODUŠEVLJAVAJU PUBLIKU ŠIROM REGIONA: Večeras će na Prvoj od 22 sata biti emitovana druga epizoda
Foto: Promo

GLUMCI SERIJE „BESA“ ODUŠEVLJAVAJU PUBLIKU ŠIROM REGIONA: Večeras će na Prvoj od 22 sata biti emitovana druga epizoda

TV šou -

Serija „Besa” nedavno je osvojila Zlatnu antenu za najbolju seriju na 9. međunarodnom Festivalu domaćih igranih serija FEDIS, kao i za najbolju muziku, kompozitora Nemanje Mosurovića i najbolju fotografiju, direktora fotografije Igora Šuntera. Ova popularna serija osvojila je I pažnju milionske publike, a snimana je u zemljama regiona sa preko 200 glumaca. Mlada hrvatska glumica Elizabeta Brodić tumači ćerku mafijaškog bosa koja odlaskom na žurku na plaži proslavlja svoju stipendiju na Stenfordu.

foto: Promo

Svojom sjajnom figurom u kupaćem kostimu u sceni na plaži Ade Bojane i vrelim poljupcem sa britanskim kolegom Džekom Hesketom koji u seriji tumači njenog dečka, Elizabeta nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Večeras se na programu Prve televizije u 22 sata emituje druga epizoda koja donosi nove zaplete u ovoj fascinantnoj priči. Smrt Besijane Beriša postaje nevidljiva omča oko vrata Uroša Perića. Dok porodica Beriša priprema Besijaninu sahranu jedan čovek odgodiće stezanje te omče. U Ulcinj stižu Uroševa žena Marija i prijatelj i advokat Pavle, ali i inspektor Petrit Koci koji se pita da li je smrt Dardanove ćerke samo slučajnost i kakve će posledice izazvati. Dardan Beriša uzima istragu o ćerkinoj smrti u sopstvene ruke i saznaje u kakvom je stanju bila u trenutku nesreće.

foto: Promo

Iznenadni poziv okončaće Urošev boravak u pritvoru pre isteka zakonskog roka, ali će povratak kući odgoditi susret tokom koga će saznati koliko njegov život vredi.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track