Najnovije vesti

GLUMCI SERIJE „BESA“ ODUŠEVLJAVAJU PUBLIKU ŠIROM REGIONA: Večeras će na Prvoj od 22 sata biti emitovana druga epizoda
Foto: Promo

GLUMCI SERIJE „BESA“ ODUŠEVLJAVAJU PUBLIKU ŠIROM REGIONA: Večeras će na Prvoj od 22 sata biti emitovana druga epizoda

TV šou

Serija „Besa” nedavno je osvojila Zlatnu antenu za najbolju seriju na 9. međunarodnom Festivalu domaćih igranih serija FEDIS, kao i za najbolju muziku, kompozitora Nemanje Mosurovića i najbolju fotografiju, direktora fotografije Igora Šuntera. Ova popularna serija osvojila je I pažnju milionske publike, a snimana je u zemljama regiona sa preko 200 glumaca. Mlada hrvatska glumica Elizabeta Brodić tumači ćerku mafijaškog bosa koja odlaskom na žurku na plaži proslavlja svoju stipendiju na Stenfordu.

foto: Promo

Svojom sjajnom figurom u kupaćem kostimu u sceni na plaži Ade Bojane i vrelim poljupcem sa britanskim kolegom Džekom Hesketom koji u seriji tumači njenog dečka, Elizabeta nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Večeras se na programu Prve televizije u 22 sata emituje druga epizoda koja donosi nove zaplete u ovoj fascinantnoj priči. Smrt Besijane Beriša postaje nevidljiva omča oko vrata Uroša Perića. Dok porodica Beriša priprema Besijaninu sahranu jedan čovek odgodiće stezanje te omče. U Ulcinj stižu Uroševa žena Marija i prijatelj i advokat Pavle, ali i inspektor Petrit Koci koji se pita da li je smrt Dardanove ćerke samo slučajnost i kakve će posledice izazvati. Dardan Beriša uzima istragu o ćerkinoj smrti u sopstvene ruke i saznaje u kakvom je stanju bila u trenutku nesreće.

foto: Promo

Iznenadni poziv okončaće Urošev boravak u pritvoru pre isteka zakonskog roka, ali će povratak kući odgoditi susret tokom koga će saznati koliko njegov život vredi.

Foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...