UROŠ IZBAČEN IZ PAROVA: Diskvalifikovan zbog provociranja!
Foto: Printscreen

Skandal

UROŠ IZBAČEN IZ PAROVA: Diskvalifikovan zbog provociranja!

Stars -
Zbog stalnih provokacija i skidanja bubca kako se ne bi čule uvrede kojima se inicira na fizički napad ubuduće će svi biit kažnjeni izbacivanjem

Uroš Ćertić je večeras diskvalifikovan iz rijalitija "Parovi" zbog provokacija je upućivao Zmaju od Šipova. Kaskader je danima provocirao Zmaja, a zbog toga njemu će biti oduzeto i 1.000 evra od honorara. Zmaj je takođe kažnjen novčano sa 500 evra, a završio je i u izolaciji.

"Zbog stalnih provokacija i skidanja bubca kako se ne bi čule uvrede kojima se inicira na fizički napad ubuduće će svi biit kažnjeni izbacivanjem. To je stav produkcije. Uroš Ćertić je u izolaciji i biće izbačen po isteku izolacije od 24 časa. Skinuće mu se i od honorara 1.000 evra. Ovo je opomena svim ostalim učesnicima da ne vređaju i provociraju takmičare kod kojih bukvalno iniciraju fizički napad. Podsećamo, na ovom projektu je oko 100 zaposlenih i prostor je pokriven sa više od 80 kamera tako da se sve vidi. Zmaj je kažnjen sa izolacijom i 500 evra od honorara", saopšteno je iz produkcije "Parova".

Pored njih dvojice, kaznu su dobile i Jelena Golubović kao i Miljana Kulić zbog incidenta koji su izazvale kada je rediteljka počupala Kulićevu za kosu.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track