VELJA IZBAČEN, MACA PRETI DA POBEDI: Ružica se rasplakala, Saška napala Jelenu

Parovi

VELJA IZBAČEN, MACA PRETI DA POBEDI: Ružica se rasplakala, Saška napala Jelenu

Stars -
Saška je preživela i ovo izbacivanje. Ona je dobila 18,3 posto glasova. Velja je izbačen, koji je poslednji bio ovog puta na tabeli

Toma Panters, Saška Karan, Velimir Miranović i Maca Diskrecija bili su nominovani za ispadanje.

Glavni favorit u ovoj konkurenciji je Maca, a veliko je pitanje da li će Saška „preživeti“ i ovo izbacivanje jer je ona najčešće nominovana u proteklih mesec dana.Iako je obećavao da će se povući iz svih rasprava i da će biti u senci ako ostane u "Parovima", on sve suprotno radi od onoga što je obećao. I večeras glasnije nego ikada napada Jelenu Golubović.

Ružica se večeras ponovo rasplakala. Ovog puta jer se plaši da će Toma biti izbačen jer njegovi govori deluju kao da se oprašta od svih.

Nove svađe Jelene Golubović i Saške Karan. Saška je prozvala Jelenu da kupuje kartice i da zato ima glasove. Nakon svađe sa Jelenom, Saška je nastavila da se raspravlja i sa Tijanom i sa Ejmi. Ružica to nije mogla da sluša pa joj je rekla:"Došla si ovde kao zakrpa za rijaliti i spusti se na zemlju!"

Političar Aleksandar Požgaj ne može više da sluša rasprave sa Saškom Karan i voleo bih da upravo ona bude izbačena. "Ne mogu više da slušam ko je koja baba", rekao je Aleksandar.

Objavljeni su procenti. Gastoz je rekao da ako Maca bude ispred Tome, da to znači da Balkan više voli silikone i fejk pevačice. "Videćemo da li će pobediti karakter, odnosno Toma, ili Maca i silikoni", rekao je Nenad.

Gastoz nije bio oduševljen rezultatom jer je na kraju ipak Maca večeras dobila najviše glasova. Na drugom mestu je Toma, koji je dobio 34,3 posto glasova.

Nakon kratke rasprave sa Saškom Karan, Tijana je kažnjena izolacijom zbog rečnika.Saška je kasnije ponovo udarila na Jelenu Golubović Ovog puta je prozvala glumicu da kupuje kartice i da deli penzionerima po selima da glasaju za nju, a da je čak i jednu medicinsku sestru prevarila za 10.000 evra.

"Otkud medicinskoj sestri 10.000 evra", smejala se Jelena na ove optužbe.

Saška je preživela i ovo izbacivanje. Ona je dobila 18,3 posto glasova. Velja je izbačen, koji je poslednji bio ovog puta na tabeli.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja