STEŽE SE OBRUČ: Policija hapsi Ćazima Osmanija
Foto: Nemanja Pančić

Žene će mu doći glave

STEŽE SE OBRUČ: Policija hapsi Ćazima Osmanija

Crna Hronika -
Munjevito Po odlasku iz hotela, gde je išamarao devojku Mandu Popović, Osmani se odvezao do Obilićevog venca i ostavio svoj „ferari“ u garaži

BEOGRAD - Potraga za Feliksom!Policija je na putu da uđe u trag Ćazimu Osmaniju (50) zvanom Feliks, vođi klana Osmani i jednom od najbogatijih Balkanaca, koji je u sobi beogradskog hotela „Zira“ išamarao svoju dugogodišnju devojku Mandu Popović i lakše je povredio. Za Osmanijem je raspisana potraga, ali još nije lociran, iako je mala verovatnoća da je napustio Srbiju, saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi.Otkriven je, međutim, Osmanijev crveni „ferari“ sa češkim registracijama u garaži na Obilićevom vencu. Na osnovu toga, ali i drugih operativnih saznanja, inspektori su sklopili praktično sve kockice događaja u kojem je glavni akter vođa klana Osmani.Čekala ga dvojica- Nakon incidenta u hotelu „Zira“ Osmani se svojim „ferarijem“ odvezao do javne garaže na Obilićevom vencu. Tokom vožnje najverovatnije se čuo sa osobom od poverenja, koja ga je sačekala u garaži s vozilom pripremljenim za odlazak iz Srbije. Ćazim je imao sasvim dovoljno vremena da se pritaji, jer od momenta kad se desio incident u hotelu pa do momenta kad je slučaj prijavljen policiji prošlo je nekoliko časova i policija je u hotelu „Zira“ mogla da zatekne samo praznu sobu - rekao je izvor Kurira.Prema policijskim podacima, Osmanija su u javnoj garaži sačekala dva krupna čoveka, za koja se pretpostavlja da su ljudi iz njegovog obezbeđenja.- Iako u Beogradu nema mnogo crvenih „ferarija“, niko nije naročito obratio pažnju na njegov automobil. Ćazim je u javnoj garaži ušao u drugo vozilo i zajedno sa obezbeđenjem otišao u nepoznatom pravcu - rekao je sagovornik Kurira.Šamari u sobiOsmani i Manda Popović posvađali su se u hotelskoj sobi, nakon čega je kontroverzni albanski biznismen nekoliko puta ošamario svoju dugogodišnju devojku.- Ona je počela da viče, a gosti su to čuli i obavestili zaposlene, koji su odmah pozvali policiju. Kad je patrola stigla, Osmani je već bio otišao, a i Manda Popovića je istrčala iz hotela i uputila se ka Urgentnom centru, gde su joj utvrđene lake povrede. Tek posle toga otišla je u policiju i dala izjavu. Rekla je da joj je Ćazim udario nekoliko šamara i da su se posvađali zbog problema koje imaju u vezi - kaže izvor Kurira i dodaje da Manda nije htela da kaže da li ju je Osmani i ranije tukao.

Parkirao pa pobegao... Osmanijev „ferari“ u garaži na Obilićevom vencu
Parkirao pa pobegao... Osmanijev „ferari“ u garaži na Obilićevom vencu

Ćazim voli pevačiceOsim s Mandom Popović, koja mu je dugogodišnja devojka, Osmani je često dovođen u vezu s najlepšim srpskim pevačicama! Tako je objavljena fotografija na kojoj je s Natašom Bekvalac na jahti. Nedavno je objavljeno i da je upravo Manda Popović zbog ljubomore pretukla pevačicu Anu Nikolić, koja je, navodno, bila u Osmanijevom društvu.

Ko je OsmaniĆazim Osmani, vođa klana Osmani, svojevremeno je bio najveći konkurent Darku Šariću. Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko 400 miliona evra, a imperiju je zajedno s braćom napravio u Nemačkoj. Osmani ima dobre kontakte u Crnoj Gori, pa je gotovo ceo avgust bio gost Brane Mićunovića. Braća Osmani 2000. godine svoje poslove iz Nemačke sele u Hrvatsku, gde su dobili državljanstvo, a mediji su objavili da je za Ćazima Osmanija, navodno, intervenisao lično tadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track