MUŽ MONSTRUM: Iščupao ženi uvo, pa seo da večera!
Foto: Think

Zaječarac se iživljavao nad suprugom

MUŽ MONSTRUM: Iščupao ženi uvo, pa seo da večera!

Crna Hronika -
I. B. (50) suprugu B. B. (46) najpre udarao pesnicama, a onda je povukao toliko jako da mu je deo njenog uveta ostao u ruci

ZAJEČAR - Krvnik!Zaječarcu I. B. (50) određen je dvodnevni pritvor zbog nasilja u porodici. On se sumnjiči da je, pijan kao letva, najpre prebio suprugu B. B. (46), s kojom je u braku 25 godina, a zatim joj golim rukama otkinuo uvo!Mislio da ga vara- I. B. je pijan došao kući i počeo da tuče suprugu terajući je da mu prizna s kim je od komšija imala seks. Žena je sve poricala, ali on je nastavio da je pesnicama udara u glavu! Nesrećna žena je od udaraca pala, a on je hteo da je podigne držeći je za uvo. Međutim, povukao ju je tako jako da mu je deo uveta ostao u ruci! Iako je krvarila, pijani suprug je nastavio da je tuče, a onda joj je naredio da obriše krv s poda - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.Ni tu, međutim, nisu bile gotove strahote 46-godišnje žene.- Pijani muž je seo za sto i naredio B. B. da mu postavi večeru. Dok je jeo, vikao je da ne želi da vidi nijednu kap krvi na podu ili nameštaju, a ženu je udarao između zalogaja. Kada se najeo, legao je u krevet i počeo da peva! Žena je to iskoristila i pobegla kod komšija, koji su pozvali policiju - rekao je izvor Kurira.U sigurnoj kućiPretučena B. B. je, posle lekarske intervencije, smeštena u sigurnu kuću, a policija je pritvorila I. B. On je odranije poznat policiji, koja je protiv njega podnosila prijave zbog nasilja u porodici.- Oduzeti su mu lovačka puška i pištolj, a svaki put je obećavao da više neće maltretirati suprugu. Onda bi se napio i iznova je tukao - rekao je izvor Kurira.

Nasilnici postaju sve suroviji!Psiholog Aleksandra Janković kaže da nasilnici počinju da prelaze sve granice i neretko postaju sve suroviji u maltretiranju žrtve.- Problem je u tome što nasilnik svojoj žrtvi postepeno usađuje osećaj krivice, tako da ona počinje da veruje da je zaista zaslužila batine. Najpre to budu uvrede i neki šamarčić, preko čega žena pređe, a kasnije dolazi i do ozbiljnog povređivanja, kao što je to u ovom slučaju. Nažalost, žrtve nasilja s vremenom počinju da trpe mnogo više od onoga što su mogle i da sanjaju. Nasilnike treba procesuirati, a žrtve edukovati da im se ne vraćaju - objašnjava Jankovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track