Veljović: Nema potvrde da je Novosađanin ubica

Potraga za Reksijem

Veljović: Nema potvrde da je Novosađanin ubica

Crna Hronika -
Mi sarađujemo sa hrvatskom policijom i razmenjujemo sve informacije i trenutno ne možemo da potvrdimo da se radi o osobi sa područja Srbije niti da je zločin počinio muškarac iz Novog, rekao je načelnik srpske policije

BEOGRAD - Nema potvrda da je ubica Meksikanke u Splitu Novosađanin, izjavio je načelnik policije Milorad Veljović.

On je to demantovao nakon što su pojedini hrvatski mediji objavili da je ubica Meksikanke muškarac iz Novog Sada.

"Mi sarađujemo sa hrvatskom policijom i razmenjujemo sve informacije i trenutno ne možemo da potvrdimo da se radi o osobi sa područja Srbije niti da je zločin počinio muškarac iz Novog Sada. O tome smo i mi obavešteni preko medija", rekao je on.

Hrvatska od Srbije traži pomoć u otkrivanju ubice

Hrvatska policija zatražila je pomoć od kolega iz Srbije u utvrđivanju idnentiteta i proveri muškarca iz Novog Sada kojem navodno pripada dres pronađen u ruksaku nedaleko od mesta ubistva Meksikanke na splitskom Marjanu, saopšteno je danas u Zagrebu.

"Dobili smo dojavu da su konobari videli osobu koja je bila obučena u dres koji je pronađen na Marjanu, dali su nam opis sumnjivog muškarca", rekla je novinarima portparolka MUP-a Hrvatske Jelena Bikić.

Policija je nedavno na svojim internet stranicama objavila fotografiju dresa i pozvala sve koji imaju informaciju o njegovom vlasniku da im to jave.

http://www.youtube.com/watch?v=ab6WuMP_2R0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track