Hrvati od Srbije traže pomoć u hvatanju ubice Reksija

Monstrum iz Novog Sada

Hrvati od Srbije traže pomoć u hvatanju ubice Reksija

Crna Hronika -
Prema opisu konobara, reč je o Novosađaninu u dobi između 40 i 45 godina, tamne puti i kose, visokom oko 1,75 i u dobroj fizičkoj kondiciji

ZAGREB - Hrvatska policija zatražila je pomoć od kolega iz Srbije u utvrđivanju indentiteta i proveri muškarca iz Novog Sada kojem navodno pripada dres pronađen u ruksaku nedaleko od mesta ubistva Meksikanke na splitskom Marjanu.

"Dobili smo dojavu da su konobari videli osobu koja je bila obučena u dres koji je pronađen na Marjanu, dali su nam opis sumnjivog muškarca", rekla je novinarima portparolka MUP-a Hrvatske Jelena Bikić.

Splitski dnevnik Slobodna Dalmacija objavljuje da je osoba koja je nosila dres fudbalskog kluba Milano dolazila u jedan splitski kafić tokom leta, a, prema opisu konobara, reč je o Novosađaninu u dobi između 40 i 45 godina, tamne puti i kose, visokom oko 1,75 i u dobroj fizičkoj kondiciji.

Navodno je vozio sivu metalik "škodu oktaviju" novosadskih registarskih tablica. Nagađa se da na njegovom dresu nije pisalo ime fudbalera Milana, već nadimak Reksi. Na dresu pronađenom na Marjanu u blizini tela 31-godišnje Selene Margarite Grasihano Mačendo pisalo je REKI, ali je između slova K i I nedostajalo slovo.

Policija je nedavno na svojim internet stranicama objavila fotografiju dresa i pozvala sve koji imaju informaciju o njegovom vlasniku da im to jave. Telo ubijene Meksikanke pronađeno je 25. avgusta nekoliko dana pošto je nestala na Marjanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track