Vesna Rivas: Golubovićeva je bila moj favorit, a onda mi je pukao film!
Foto: Printscreen

Napustila imanje

Vesna Rivas: Golubovićeva je bila moj favorit, a onda mi je pukao film!

Stars -
Mislim da mi je prekjuče pukao film, a uzrok je Jelena Golubović. Ona je meni bila u grupi favorita, i kad sam ušla mi smo se kao magnetom našle, rekla je Vesna koja je večeras napustila imanje

Pevačica Vesan Rivas napustila je imanje. Ona je na Farmu ušla kao putnik namernik sa zadatkom da širi dezinformacije, odnosno, da ubedi farmere da će ostati na imanju do 3. januara.

"Poslednja dva dana su bila užasno dosadna", rekla je Vesna na početku razgovora.

"Mislim da mi je prekjuče pukao film, a uzrok je Jelena Golubović. Ona je meni bila u grupi favorita, i kad sam ušla mi smo se kao magnetom našle. Zaiste je to tako bilo. Međutim, onda kada smo krenule da pričamo i da me uvlači u svoj svet i bajku, tada počinje razdor, počinje mene da iritira. Ja volim realno da pričam o stvarim", rekla je Vesna i nastavila.

"Romana je lepo rekla. Ako kažeš Jeleni nešto što joj ne odgovara, automatski si joj neprijatelj", kaže i dodaje da je sa ostalima farmerima uglavnom u korektnim odnosima.

"Ja sam znala onog sekunda kada sam rekla Edinu i Jeleni šta mislim o njima da imam neprijatelje. Ivan je u startu bio prema meni u nekom gardu", rekla je i dobacila Sari "Izvini".

"Ja sam zaista bila potpuno neopterećena, jer sam ušla kao putnik, nisam bila takmičar, ali sinoć sam pukla", rekla je Vesna.

"Kod mene su samo u dva slučaja dešavaju suze, kada bih, a ne mogu i kada sam tužna. Držala sam se da ne unesem informacije iz spoljnog sveta, a danas sam malo "žackala" situaciju", rekla je Vesna Rivas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track