EZY COURIER: Najjeftinija i najbrža (2h) isporuka pošiljki u Srbiji – PRVA POŠILJKA BESPLATNA

EZY COURIER: Najjeftinija i najbrža (2h) isporuka pošiljki u Srbiji – PRVA POŠILJKA BESPLATNA

Vesti -
Pošaljite BESPLATNO prvu pošiljku, možete već sada testirati brzinu isporuke u Beogradu, Novom Sadu, Nišu...

Ako prodajete određene proizvode, ili Vam se žuri da dostavite fakturu, ugovor, paket, prtljag, ili ste pak zaboravili punjač, naočare, pečat… Međugradske relacije se za sada ne rade, ali i to je u planu od 1. decembra 2015. Za Beograd, Novi Sad i Niš prosečno vreme isporuke je manje od jednog sata.Pošaljite prvu pošiljku BESPLATNO u dva jednostavna koraka: (Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije o ezyCourier aplikaciji pošaljite nam Vaše ime i prizime, email adresu i telefon na serbia@ezycourier.com)Korak 1Preuzmite ezyCourier App sa Google Play-a ili Apple Store-a na sledećim linkovima:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.venikom.easycourier.customerApple Store: https://itunes.apple.com/us/app/ezycourier/id954989144?mt=8Korak 2Otvorite aplikaciju i popunite svoje i podatke primoca, kao i željeno vreme preuzimanja.

  • Ako pošiljka teži do 500 grama, označite je kao "Dokument"
  • Sistem će izračunati preporučenu cenu na osnovu vrste pošiljke i udaljenosti koju treba da odobrite ukoliko Vam odgovara.
  • Dobićete šestocifreni kod koji trebate da pošaljete primacu pošiljke. Taj kod će primaoc pošiljke dati kuriru u trenutku isporuke pošiljke, unošenjem koda, kurir ima potvrdu da je pošiljka isporučena.
  • Kuriru dajete novac u ternutku preuzimanja pošiljke (pošto je prva pošiljka besplatna, niste u obavezi da platite kada prvi put koristite aplikaciju - troškove isporuke manje od 300 din snosi EzyCourier)
  • Nakon isporuke Vi ćete imati mogućnost da ocenite kurira i kvalitet usluge. Imate mogućnost da preko aplikacije u realnom vremenu pratite gde se vaša pošiljka nalazi
  • Posebna požnja se obraća na sigurnost pošiljki (kroz aplikaciju može da se prati gde se pošiljka nalazi, korisnici koji prenose pošiljke su testirani, a sistem ima sve podatke o prenosiocima pošiljki)

EzyCourier u brojkama:

  • Na teritoriji Srbije aplikacija ima preko 2650 registrovanih dostavljača pošiljki
  • Vremenski rok od trenutka postavke pošiljke do trenutka da je kurir potvrdi je manje od tri sekunde
  • Aplikacija funkcioniše na teritoriji cele Srbije, a za Grad Beograd prosečno vreme isporuke je manje od jednog sata

EzyCourier Vam želi dobrodošlicu uz BESPLATNO slanje prve pošiljke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track