Najnovije vesti

USPEŠNA GODINA JAHORINE! Direktor Dejan Ljevnaić: Finansijski pokazatelji nadmašili sva očekivanja, prihodi od skijališta 5.500.000 konvertibilnih maraka
Foto: Promo

Olimpijski centar obeležio 365 dana

USPEŠNA GODINA JAHORINE! Direktor Dejan Ljevnaić: Finansijski pokazatelji nadmašili sva očekivanja, prihodi od skijališta 5.500.000 konvertibilnih maraka

Vesti

Olimpijski centar Jahorina obeležio je 365 dana uspešnog rada novog menadžmenta, godinu otkad je na čelo skijališta došao Dejan Ljevnaić, koji je i jedan od učesnika konferencije "Adrija medija grupe" "Turizam Srbije - partnerstva za budućnost", koja se 26. septembra organizuje u hotelu "Kraun plaza".

 

Ostalo je još samo 6 dana do najveće Konferencije o Turizmu.

 

Rezervišite Vaše mesto i prijavite se na:

 

Ljevnaić je u toku prošle nedelje, u prisustvu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i brojnih zvanica, najavio da će za sledeću zimsku sezonu biti kompletno izgrađen i završen sistem za proizvodnju veštačkog snega kojim će biti povezano celo skijalište sa 40 lansera i 20 topova.

 

- Jahorina više neće imati problem s nedostatkom snega. U poslednjih godinu dana postignut je veliki uspeh. Pomoć su pružili predsednik RS, vlada Srpske, kao i Ministarstvo turizma. U rad smo zvanično pustili veštačko jezero, 365 dana u godini radi hotel "Bistrica", dok ski-centar radi 200 dana, što je u poređenju s prošlom sezonom ukupno povećanje za 52 odsto - kaže Ljevnaić i dodaje:

 

- Finansijski pokazatelji su nadmašili sva očekivanja, prihodi samo od skijališta su gotovo 5.500.000 KM, a prošle godine su bili 2.875.378 KM, dakle, to je za 91% više, dok je hotel "Bistrica" ostvario prihode bolje za 21 odsto. Od ski-škola zaradili smo 80.000 KM, dok prošle godine ovakva vrsta prihoda nije postojala, od naplate parkinga zarada je 174.000 KM, što je za 400 odsto više u odnosu na prošlu godinu. Broj vožnji prati ovaj trend, pa je ovogodišnji broj vožnji veći za 52 odsto u odnosu na prošlu godinu. Prvi put posle osam godina iskazan je pozitivan poslovni rezultat, u iznosu od 544.798 KM - kaže Ljevnaić.

 

  Prijavi se na:

 

Spektakl

Ceca na otvaranju zimske sezone

 

Čelnici OC Jahorina, osim planiranih investicija, za sve ljubitelje zimskog sporta organizovaće i koncert Svetlane Cece Ražnatović, Crvene jabuke, kao i brojna druga zanimljiva dešavanja. Ova zimska sezona će biti posebna za sve, jer je u februaru Olimpijada za mlade EYOF, kojom će bukvalno biti vraćen olimpijski sjaj.

 

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...