ODLUKA KOJA ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT: SADA je vreme da osigurate budućnost!
Foto: Promo

ODLUKA KOJA ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT: SADA je vreme da osigurate budućnost!

Vesti -

Koliko god vam se dani na poslu sporo vukli, ili vam se činilo da meseci prolaze kao večnost, godine zaista lete i veoma brzo prolaze.

Dok se okreneš i osvestiš, već si duboko u četrdesetim, pedesetim, i sa zrelošću koje te godine (uglavnom) donose, polako krene da dolazi do svesti da smo izgubili godine jureći za mnogim prolaznim i nevažnim stvarima, da smo sve vreme razmišljali "na kraće staze" - skupljali novac za trenutni luksuz, skupa zadovoljstva sa dve godine garancije, dok nam se nešto što bi nam obezbedilo budućnost činilo preskupo i nikad dostižno, pa se oko toga nismo ni trudili.

Na primer, nije mali broj ljudi koji nakon 10 godina plaćanja kirije od bar 200 evra za stan sve stavi na papir i ostane u apsolutnom šoku - pa dao sam 24.000 evra nekom tamo ko svakog časa može da mi kaže "kupi stvari", a pritom sve vreme plaćam sve račune i poštujem njegova pravila!

Da se razumemo, 24.000 evra nije mali novac, to je ozbiljno učešće za jedan fini stan za celu porodicu ili garsonjera za dete koje se sprema da studira u drugom gradu!

Ne dozvolite da i vi radite za druge, radite za sebe, svoju porodicu i decu! Osigurajte budućnost na vreme - pronađite najpovoljniji stambeni kredit i konačno "zaigrajte" po svojim pravilima, a ne po pravilima stanodavca, ili konačno kažite zbogom tiskanju na premaloj kvadraturi sa prevelikim brojem ljudi!

foto: Promo

Kako da pronađem najpovoljniji stambeni kredit?

Naravno, nije mala stvar kada od plate odvojite ratu za kredit (ali se na kraju i te kako isplati!) pa je prilikom odluke važno da se fokusirate na dve stavke:

- Da kamatna stopa bude što je moguće niža;

- Da vas banka oslobađa troškova obrade kredita - uštedećete nekoliko stotina evra.

Pronađite banku koja uz ova dva specijalna uslova nudi i mogućnost predodobrenja stambenog kredita, što znači da ćete i pre pronalaženja nekretnine moći da budete sigurni sa kojom sumom raspolažete, odnosno do koje cene možete da gledate stanove.

Ako ste se već zapitali koja je to banka sa tako povoljnim uslovima kod nas, odgovor je Vojvođanska banka, koja nudi sjajne uslove - podnesite zahtev za stambeni kredit do kraja godine, i bićete oslobođeni troškova obrade! Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina i kamatnom stopom od 2,95 odsto (EKS od 2,81%), jednom od najnižih kamata na tržištu!

Ko ima pravo na ovaj kredit?

Pravo na pozajmicu imaju svi građani Srbije sa primanjima iznad 200 evra, kao i strani državljani koji imaju status rezidenta, a koji primaju platu na račun u Vojvođanskoj banci.

Šta ako već imam stambeni kredit u drugoj banci?

Ukoliko ste već korisnik stambenog kredita u drugoj banci, a želite da smanjite svoje mesečno

opterećenje i refinansirate ga po najpovoljnijim uslovima, Vojvođanska banka je pripremila i specijalnu ponudu za refinasiranje - takođe bez naknade za obradu zahteva i sa kamatnom stopom već od 2,8% (EKS od 2,66%)!

Vojvođanska banka vam nudi sjajnu priliku da konačno sebi i svojoj porodici obezbedite krov nad glavom, zato ne čekajte - iskoristite ovu specijalnu akciju do kraja godine i konačno se “udomite”!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track