VELIKI BOL U GRUDIMA SE IZGUBIO: Biljno lekarstvo u sprezi sa naukom
Foto: Profimedia

VELIKI BOL U GRUDIMA SE IZGUBIO: Biljno lekarstvo u sprezi sa naukom

Vesti -

Bol iza grudne kosti obično se javlja usled pektoralne angine za koju zvanična medicina ima čitavu paletu lekova, ali i travar Stevo Marić ima BILJNE PREPARATE koji su se u praksi veoma dobro pokazali, a i odobreni su od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Statistika je pokazala da među osobama koje boluju od angine pektoris ima više onih iznad pedesete godine života nego ispod ove granice. Podloga za ovu bolest je neuredan život, pušenje, uživanje alkohola i niz sličnih navika koje oštećuju srce i krvne sudove. Za gospodina Branka K. iz sela Ločevci, nedaleko od Gornjeg Milanovca, može se reći da sjajno „nosi“ svojih osamdeset četiri godine, ali do pre tri meseca nije bilo tako. Bol u grudima, koji mu je povremeno presecao dah, i ona stalna nemoć što obično čoveka vezuje za postelju nikako se nije uklapala u njegov temperament i navike da se kreće i radi. Požalio se lekaru koji je na osnovu ispitivanja kontatovao da ima anginu pektoris i prepisao mu bensedin i nitroglicerin bez koga nikud iz kuće nije izlazio.

-Smatrao sam-priča čika Branko –da su mi te nevolje došle sa godinama i gotovo da sam se bio pomirio sa tim da ću ostatak života morati da provedem uz lekove, samo mi je bilo žao što ne mogu da obavljam ni one lakše poslove oko kuće.

Pre tri meseca čuo sam da travar Stevo Marić može nekim svojim biljnim preparatima da mi olakša stanje pa, pošto mi stariji verujemo u lekovito bilje, reših da mu se obratim. Razgovarao sam sa lekarkom, koja radi u njegovoj biljnoj apoteci, i ona mi je preporučila kapi koje sam ja odmah počeo da uzimam. Posle petnaestak dana osetio sam da se lakše krećem i da mi se onaj bol u grudima sve redje javlja. Dva meseca kasnije radim kao da nikada nisam bio bolestan od srca: kosim, kopam i bavim se svim onim poslovima koje sam bio prinudjen da ostavim. Sada trošim treći Marićev komplet i mogu da kažem da za sve ovo vreme nisam uzeo ni jedan nitroglicerin a već odavno ne uzimam ni bensendin. Marić je za ovu bolest, koja me bila usvojila, pronašao prave trave i kapi koji su mi vratile snagu i otklonile onaj nesnosni bol u grudima.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti klikom OVDE, po ceni od samo 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Profimedia

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja