SAMO DA FJURI KAŽE DA: Vajlder odbio Džošuu i poslao poruku Kralju Cigana! Revanš sve izvesniji (VIDEO)
Foto: Reuters

SVI IŠČEKUJU

SAMO DA FJURI KAŽE DA: Vajlder odbio Džošuu i poslao poruku Kralju Cigana! Revanš sve izvesniji (VIDEO)

Vesti -

Sve do borbe Deontej Vajldera i Tajsona Fjurija ljubitelji boksa su smatrali da je Vajlder jedini koji u ovom trenutku ima šansu da ugrozi vladavinu Entonija Džošue u teškoj kategoriji.

A onda se dogodio meč Vajldera i Fjurija i bio je jedan od najboljih okršaja u teškoj kategoriji u poslednjih 20 godina. Vajldera je dva puta slao na pod Fjurija ali Englez je ostatak meča odradio odlično. Mnogi smatraju da je trebalo da pobedi, ali sudije su na kraju borbu proglasile nerešenom. WBC titula ostala je u vlasništvu Amerikanca.

Teška kategorija je tako posle dugo godina pobudila veliko zanimanje ljubitelja boksa, a Džošua koji je nokautirao Klička i prvi je po IBF, WBA i WBO verzijama, pao je u drugi plan. Svestan je toga i Englez, koji sada pokušava nagovoriti Vajldera na veliku borbu na Vembliju 13. aprila.

Sudeći po rečima Amerikanca, od toga neće biti ništa. Vajldera je rekao da želi revanš protiv Kralja Cigana.

"Bilo bi glupo boriti se s nekim drugim kada već imate borbu o kojoj svi pričaju. Definitivno sam za borbu sa Fjurijem. Nas dvojica moramo odraditi revanš. Bila je to kontroverzna borba i kada je tako, onda je morate ponoviti", rekao je Vajlder.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja