BEČIĆ: U ovoj zemlji nasilnici i fašisti nisu dobrodošli
Foto: Nebojša Mandić

reakcija

BEČIĆ: U ovoj zemlji nasilnici i fašisti nisu dobrodošli

Vesti -

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić danas je, povodom pokušaja upada funkcionera SZS u Skupštinu grada Beograda, pozvao državne organe da, kako kaže, rade svoj posao.

"Pozivam sve državne organe i tužilaštvo da rade svoj posao i stanu u odbranu osnovnih sloboda građana Srbije, koje ugrožava gomila nasilnika i siledžija predvođena Boškom Obradovićem", naveo je Bečić u pisanoj izjavu.

On je ocenio i da je nedopustivo i skandalozno dovoditi zaposlene u državnoj i gradskoj upravi u situaciju "da se sami brane i da sami štite svoje institucije".

"Još je skandaloznije fizički napadati i zlostavljati žene, ukoliko imate bilo kakve pretenzije da postanete značajna politička figura u Srbiji. U ovoj zemlji nasilnici i fašisti nisu dobrodošli", rekao je Bečić.

On je dodao da je Srbija demokratska zemlja u kojoj se vlast dobija na demokratskim izborima, a ne na ulici, nasiljem, "a ponajmanje nasrtanjem na žene i pretnjama ženama".

"Sada je jasno da za Dragana Đilasa i Vuka Jeremića ne postoji alternativa, osim mržnje prema predsedniku Aleksandru Vučiću, nestabilnosti i nasilja", smatra Bečić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track