VUČIĆ SA STANARIMA BRISTOLA: Rešenje u najkraćem roku
U centru Beograda... Hotel bio smeštaj za više desetina ljudi, Foto: Printscreen RTS

VUČIĆ SA STANARIMA BRISTOLA: Rešenje u najkraćem roku

Vesti -

Nakon razgovora s predsednikom prekinuli su štrajk glađu. Uključena im je i struja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je juče ujutru sa stanarima hotela „Bristol“, kojima je preneo da će u najkraćem mogućem periodu biti pronađeno rešenje za situaciju u kojoj se nalaze. Oni su nakon toga prekinuli štrajk glađu, a uključena im je i struja koju nisu imali određeno vreme.

Ministar finansija Siniša Mali, koji je učestvovao na sastanku, rekao je da su predsednik i on imali „veoma dug razgovor sa stanarima hotela ‚Bristol‘“.

foto: Sonja Spasić

- Ono što je važno jeste to da smo čuli njihov glas, razumeli njihov problem i u najkraćem vremenskom periodu pronaći ćemo rešenje za situaciju u kojoj se nalaze - rekao je Mali za Tanjug. Ministar je rekao da će u međuvremenu razgovori biti nastavljeni.

Podsetimo, stanari „Bristola“ imaju problem sa rešavanjem stambenog pitanja. Ministarstvo odbrane je ranije ove sedmice saopštilo da ostaje pri stavu da se to pitanje reši u okviru zakona i utvrđenih procedura, poštujući jedinstvenu rang-listu stambenih interesenata Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na kojoj je 18.000 osoba.

Kurir.rs/ Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track