UŠLI STE U PRODAVNICU I ODJEDNOM JE SVE POSTALO MOGUĆE! Niste ni sanjali da možete da imate OVAKVOG SAVEZNIKA: Za ono što on može bi vam trebalo 3 različite ALATKE ZA KUPOVINU!
Foto: Profimedia

UŠLI STE U PRODAVNICU I ODJEDNOM JE SVE POSTALO MOGUĆE! Niste ni sanjali da možete da imate OVAKVOG SAVEZNIKA: Za ono što on može bi vam trebalo 3 različite ALATKE ZA KUPOVINU!

Vesti -

Imate porodicu i decu kojoj stalno nešto treba, a naročito tokom školske godine? Nemate decu, ali imate ogromnu želju za putovanjima za koja s vremena na vreme nemate novac? Morate da obnovite odeću za zimsku sezonu, a kvalitetne čizme i kaputi vam deluju preskupo, čak i oni koje možete poručiti preko interneta? Za sva tri slučaja postoji rešenje i to vrlo jednostavno.

Pre nego što vam ga otkrijemo, stavićemo vas u još mogućih situacija u kojima se često nađete, pa morate da razmišljate šta ćete i kako ćete. Ovo je poslednji put da mozgate oko kupovine i to dok se pitate šta će privesti kraju vaše brige o tome čime ćete plaćati sve što vam treba i što osećate da ne treba da odlažete.

Otišli ste u kupovinu namirnica na veliko zbog slava i praznika, pa na kasi pišete gomilu čekova dok drugi čekaju u redu i nervozno vam dišu za vratom. Čak i ako plaćate karticom, ovakvi redovi nervoznih ljudi vas toliko poremete da zaboravite koji vam je PIN i po hiljaditi put se zapitate zašto ga jednostavno niste upisali u telefon. Ne možete da kažete da vas ovo ne iritira. Rešićemo i to.

foto: Promo

Potpuno ste zaboravili da za nedelju dana treba da odete na krštenje i prvi rođendan ćerke svog rođaka. Nikakav problem, čak i ako ste potrošili platu i ostali sa 2.000 dinara u džepu do sledeće, možete da kupite poklon i ne morate da gledate koliko košta, već samo da uzmete ono što biste i inače da niste bili zaboravni.

Došao je i taj momenat. Stiže rešenje na tacni, baš po meri vaših uslova i potreba.

foto: Promo

Addiko Mastercard kreditna kartica će da deluje magično na vaše finansije. Ima sve što vam je potrebno u samo jednoj kartici. Tri različite opcije plaćanja:

- Revolving -Mesečno plaćanje minimalnog iznosa od 5% duga,

- Sa odloženim plaćanjem - odloženo plaćanje duga bez kamate do 40 dana,

- Na rate - Podela transakcija po vašem izboru na rate, a sami birate od 3 do 12 rata.

Pritom, nije neophodno da budete klijent Addiko banke.

Kartica važi 36 meseci, a za to vreme je možete koristiti i za Sigurnu internet kupovinu na prodajnim mestima na internetu.

Postoji i mogućnost isporuke PIN-a putem SMS poruke.

foto: Promo

Šta više čekate, plaćajte po svojim pravilima plaćanja i prilagodite kupovinu svom tempu, više nema razloga za stres zbog rashoda, od danas je svaki finansijski problem rešen.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track