SNS UNOŠENJEM BADNJAKA OBELEŽILA BADNJI DAN! Vučević: Podelite ljubav, pažnju i pomoć svima kojima je potrebna
Foto: SNS

SNS UNOŠENJEM BADNJAKA OBELEŽILA BADNJI DAN! Vučević: Podelite ljubav, pažnju i pomoć svima kojima je potrebna

Vesti -

Srpska napredna stranka obeležila je Badnji dan tradicionalnim unošenjem badnjaka u prostorije centrale stranke u Beogradu. Svečanosti je prisustvovao Aleksandar Vučić, predsednik stranke, a badnjak je uneo Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora SNS.

foto: SNS

Tom prilikom, Vučević se obratio brojnim gostima i zamolio sve naprednjake da uvek budu sa svojim narodom, a da za ovaj veliki praznik podele ljubav, pažnju i pomoć svima onima kojima su ljubav, pažnja i pomoć potrebni.

foto: SNS

"Godina koja je pred nama predstavlja novi izazov i pruža priliku da pokažemo da smo još odgovorniji i spremniji za ono što je pred nama. Naša politika sažeta je u onome o čemu je predsednik Aleksandar Vučić govorio pre neki dan - da Srbija bude jedna velika, čvrsta i sigurna kuća za sve one koji žive u njoj i za sve naše sunarodnike, ma gde da žive. Mi samo tražimo da Srbi, ma gde da žive, imaju ista prava, da govore svojim jezikom, pišu svojim pismom i pripadaju svojoj crkvi, kao što takva prava imaju svi građani koji žive u Srbiji“, poručio je Vučević.

1 / 6 Foto: SNS

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track