OD DANAS RADE I ŠALTERI APR Rad sa strankama u vremenu od 9 do 15 časova
Foto: Instant Google street view

od ponedeljka i šalteri pošte otvoreni

OD DANAS RADE I ŠALTERI APR Rad sa strankama u vremenu od 9 do 15 časova

Vesti -

Agencija za privredne registre (APR) nastaviće danas rad sa strankama na šalterima u sedištu APR u Brankovoj ulici u Beogradu, kao i u organizacionim jedinicama agencije, u vremenu od 09.00 do 15 časova.

U šalter sali i ostalim poslovnim prostorijama Agencije, u kojima građani dolaze u neposredan kontakt sa zaposlenima, biće primenjene sve preventivne mere, broj stranaka u šalter sali biće ograničen, uz obavezno poštovanje fizičke distance.

U šalter sali APR-a u Brankovoj ulici u Beogradu od ponedeljka će biti otvoreni i šalteri pošte, koji su i ranije bili tu.

Takođe, rad nastavlja arhiv Agencije (i u Brankovoj ulici i u zgradi arhive APR-a u Rakovici), koja izdaje potvrde, kopije dokumenata i prepise rešenja, kao i Info pult Agencije za pružanje informacija korisnicima.

Pravna pomoć nastavlja se elektronskim putem, a registracione prijave, zahtevi i dokumentacija u papirnoj formi mogu se i dalje slati putem pošte.

Sve ostale informacije i uputstva, o procedurama i dokumentaciji potrebnoj za registraciju, objavljene su na stranici Registri, na sajtu APR.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track