DRAMA U VLADI: Ministar kulture Vladan Vukosavljević jedva preživeo, krenuo mu tromb!
Foto: Damir Dervišagić

Saznajemo

DRAMA U VLADI: Ministar kulture Vladan Vukosavljević jedva preživeo, krenuo mu tromb!

Vesti -

Opasno: Čelniku resora kulture pre desetak dana otekla je noga, zbog čega se hitno javio lekaru. Ustanovljeno je da mu je krenuo ugrušak u nozi

Vladanu Vukosavljeviću, ministru kulture, pre desetak dana otekla je noga, a na hitnom lekarskom pregledu ustanovljeno je da mu je krenuo tromb u nozi, saznaje Kurir.

Srećom, operacija nije bila potrebna, ministar je poslat na kućno lečenje, ali kako kaže naš izvor iz Vlade, Vukosavljević mora svakog dana da daje sam sebi injekcije u stomak.

- Pre desetak dana, oko 20. maja, Vukosavljeviću je iznenada otekla noga, i to baš mnogo. Odmah se javio lekaru i na pregledu je ustanovljeno da mu je krenuo tromb u nozi. Nije bilo potrebe za operacijom, niti za zadržavanjem u bolnici. Vukosavljević je poslat na kućno lečenje, ali naređeno mu je strogo mirovanje - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Pored toga, Vukosavljević mora svakog dana sam sebi da daje inekcije u stomak. Iako nije bila potrebna operacija, situacija nije nimalo naivna.

Prema rečima našeg izvora, ministar nije klonuo duhom, iako je ovo drugi put da ima problema sa zdravljem u poslednjih mesec i po dana.

Podsetimo, Vukosavljević je 1. aprila ove godine primljen na Infektivnu kliniku u Beogradu, usred epidemije koronavirusa, i to zbog jakog kašlja i bola u grudima, zbog čega je odmah i testiran na novi virus. Test je bio negativan, a kako se ispostavilo daljim ispitivanjem, ministar je imao upalu pluća. Vukosavljević je već nekoliko puta ima upalu pluća, a pošto se bolest javila usred vanrednog stanja, a i zbog samih simptoma koji su slični onima koje izaziva virus, ministar je bio uplašen za svoje zdravlje.

Bez komentara

MINISTAR ĆUTI

Ministar Vladan Vukosavljević nije odgovarao na pozive i poruku Kurira.

(Kurir.rs / Katarina Blagović / Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track