Stević: Dok se Srbija bori sa koronavirusom nasilnici besramno uništavaju državnu i privatnu imovinu
Foto: Privatna Arhiva

Stević: Dok se Srbija bori sa koronavirusom nasilnici besramno uništavaju državnu i privatnu imovinu

Vesti -

Imali smo priliku dva dana za redom da vidimo besramno uništavanje kako državne tako i privatne imovine od strane nasilnika na ulicama Beograda, dok se ceo svet, a samim tim i Srbija, bore sa pandemijom KOVID-19, kaže državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević.

"Ovakvo ponašanje je za najveću osudu javnosti koja nemo gleda pripadnike MUP-a, našu braću, prijatelje i poznanike, koji su ostavili svoje porodice da bi sačuvali svoju državu. Naše lekare, medicinske sestre i tehničare koji bez odmora se bore za živote svog naroda”, navodi Stević.

Kako je dodao, Srbija će prevazići ovakav vid nasilja, Srbija jeste mala ali jaka država koja će se izboriti sa vandalizmom i stati na put svakom ko je pomislio da će na ovaj način postići bilo koji cilj.

"Dragi prijatelji, ovakvo ponašanje ni jednoj državi u svetu nije donelo ugled i ekonomsku stabilnost, ovakvim ponašanjem pokušavaju da sruše sve što smo 8 godina mukotrpno gradili. Budimo složni, ne dozvolimo da živote i budućnost naše dece kroji grupa nasilnika i vandala. Srbija će stati na put ovakvom ponašanju", zaključuje Stević.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track