PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama!
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama!

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za ponedeljak 27. jul. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

LUDI MILOJKO 2: Čuveni komentator mrtav pijan uleteo automobilom u PEŠAČKU ZONU, posle HAOSA zabio se u betonsku binu!

Sportski komentator Milojko Pantić (73) uleteo je pijan svojim "ford fokusom" u pešačku zonu večeras u Pećincima, saznaje Kurir. Pantić je uspeo da se zaustavi tek kada se popeo automobilom na betonsku binu, a nakon saobraćajne nezgode alkotestiranjem mu je utvrdjeno 1,61 promila alkohola u krvi.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Dušan Milenković, Kurir/Aleksandra Gavrilović

NIŠTA OD IVANOVIĆA: Bane igrao u Zvezdi samo jedan dan, crveno-beli ne mogu da mu daju milionsku platu! Dolazak Branislava Ivanovića nije izvestan, saznaje Kurir od izvora iz uprave Crvene zvezde.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije želi da posle Zenita karijeru nastavi u nekoj od zemalja čiji klubovi mogu da mu omoguće istu platu koju je imao u Rusiji. A, ona nije imala i iznosi 3.200.000 evra, bez bonusa i premija!

POTRESNA PORUKA SANJE PAPIĆ UPUĆENA UBIJENOM MUŽU! Ne može da ga preboli i 2 GODINE od šok-pucnjave na Novom Beogradu!

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović, suprug bivše misice Sanje Papić, pre dve godine ubijen je, kako se tada pisalo, u pucnjavi u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu.

Ovoga puta na društvenoj mreži Instagram uz zajedničku fotografiju, Sanja je ispisala reči pesme "Molitva" koju izvodi pevačica Marija Šerifović. Potresna poruka mnoge je pogodila.

ERDOGAN ŠALJE POLICIJU U AJA SOFIJU: Od sad će 500 policajaca stalno dežurati unutra! Predsednik Turske Redžep Erdogan saopštio je da će najmanje 500 policajaca čuvati Aja Sofiju.

"Od sada će 500 pripadnika policije stalno dežurati u Aja Sofiji“, rekao je Erdogan.

foto: AP

MIHA POČASNI GRAĐANIN BOLONJE: Jedna odbornica tražila da mu ne daju titulu zbog političkih stavova i VEZE SA ARKANOM?!

Srpski fudbalski stručnjak izabran je za počasnog građanina Bolonje. Incijativa da se Siniši Mihajloviću dodeli ovo priznanje pokrenuta je u decembru, a danas je sa 26 glasova za i tri protiv sve postalo zvanično.

NOVI UDAR: Moćna Junajted grupa preko svojih medija i saradnika nastavlja PRLJAVU KAMPANJU PROTIV KURIRA!

Nakon što su nas iz kompanije u okviru koje posluje N1 optužili za pokušaj ucene, njeni mediji sada su objavili saopštenje Jelisavete Vasilić puno optužbi protiv Kurira, dok su iz našeg teksta preneli samo jednu rečenicu.

OMOGUĆEN NOVI MORATORIJUM U OTPLATI KREDITA: Evo šta to znači za one koji duguju

Izvršni odbor Narodne banke Srbije (NBS) usvojio je danas propise kojima dužnicima banaka i davalaca finansijskog lizinga omogućava da dodatno odlože obaveze po osnovu kredita, kreditnih proizvoda i lizinga, saopštila je NBS.

VUČIĆ RAZGOVARAO SA KINESKOM AMBASADORKOM: Pričali o napretku kineskih stručnjaka u razvoju vakcine protiv korone

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadorku Kine u Srbiji Čen Bo kojoj je ponovo izrazio zahvalnost za podršku Kine Srbiji."Primio sam danas ambasadorku NR Kine Čen Bo i ponovo izrazio zahvalnost koju Srbija dobija od Kine i predsednika Si Đinpinga, posebno za pomoć tokom epidemije korona virusa", piše u poruci Vučića na Tviteru.

foto: Beta/Dimitrije Goll, Nemanja Nikolić

SRĐAN NOGO OSTAJE NA SLOBODI: Viši sud odbio predlog tužilaštva da mu se odredi pritvor

Viši sud u Beogradu pravosnažno je odbio predlog tužilaštva da se odredi pritvor bivšem poslaniku "Dveri" Srđanu Nogu, kao i Damjanu Kneževiću, koji se terete za nasilničko ponašanje na nedavno održanim protestima u centru Beograda.

SRBI MOGU U BUGARSKU: Evo pod kojim uslovom možemo da pređemo granicu sa istočnim susedom

Bugarska vlada je odlučila da državljanima Srbije omogući ulaz u tu zemlju sa negativnim PCR testom ne starijim od 72 sata potvrđeno je Tanjugu u bugarskom Ministarstvu zdravlja u Sofiji.

Kako je navedeno iz tog ministarstva ta mera je stupila na snagu danas.

ČEDA ZVAO VUČIĆA POSLE INCIDENTA PRED FIZIO CENTROM: Nije mogao da veruje, pitao je zašto? Rekao sam mu to je moj život

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je da je nakon prošlonedeljnog incidenta, u kome su učestvovali on i njegova supruga, nazvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra policije Nebojšu Stefanovića, zahtevajući da policija "uradi sve po zakonu".

TUGA I JAD U LAĆARKU: Sahranjen bračni par nastradao na pružnom prelazu kod Šapca FOTO

Željka (39) i Nebojša (46) Milosavljević iz Laćarka sahranjeni su danas nakon tragične pogibije u saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Šapca, kada je voz udario u njihov automobil dok su se vraćali sa odmora u Banji Koviljači.

foto: Printscreen

LONČAR POSLE SASTANKA S DIREKTORIMA KOVID BOLNICA: Smanjen broj pregleda i prijema, Beogradu ima dovoljno mesta

U odnosu na prošlu nedelju broj pregleda i prijema u kovid bolnice je smanjen, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je dodao da sada raste broj kontrolnih pregleda.

VUČIĆ SAOPŠTIO FANTASTIČNE VESTI! Doneta odluka: Počinje izgradnja PRUGE Beograd - Niš! (VIDEO) Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas nekoliko velikih infrastrutkurnih projekata, uključujući brzu prugu Beograd - Niš.

Vučić je saopštio da je danas konačno doneta odluka da se krene u izgradnju brze pruge Beograd-Niš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track