VUČEVIĆ: Ponosan sam na nova lica, naš kandidat za predsednika Skupštine grada je Jelena Marinković Radomirović
Foto: Grad Novi Sad

Konstituisanje novosadske skupštine

VUČEVIĆ: Ponosan sam na nova lica, naš kandidat za predsednika Skupštine grada je Jelena Marinković Radomirović

Vesti -

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević predstavio je danas kandidata SNS za predsednika Skupštine grada i odborničku grupu u narednom mandatu.

  • Ponosan sam što imam priliku da vam predstavim potpuno nova lica na političkoj sceni Novog Sada, čime demonstriramo ono što smo govorili u kampanji. Stranka koja ima najveću podršku i samim tim, najveću odgovornost, spremna je da se menja i da daje šansu novim ljudima i da traži još bolja kadrovska rešenja. Naš kandidat za predsednika Skupštine grada jeste Jelena Marinković Radomirović, dama koja je rođena 1977. Godine u Novom Sadu, fakultetski obrazovana, deset godina u političkom životu, ali nikada u prvim redovima,. Iako je u prethodna dva mandata bila odbornik, praktično je novo lice. Ona je dama koja će, ako danas dobije podršku odbornika u Skupštini, biti prva među jednakima u gradskom parlamentu u naredne četiri godine. Veoma smo zadovoljni što imamo ovakvog kandidata, što možemo da damo šansu novim ljudima, i što ćemo imati damu na čelu parlamenta. Jelena može na najbolji način da predstavlja Novosađane, kao predstavnik svih građana Novog Sada i ima apsolutnu moju podršku. Dajte Jeleni šansu i verujem da će ona itekako pokazati da je dostojna i sposobna da obavlja posao koji je pred njom i da će ovo za nju biti veliki profesionalni korak napred. Od Jelene očekujemo da bude maksimalno tolerantna i da ima razumemvanja za sve političke grupe i da i da im apsolutnu pažnju prema onim grupama koje će biti opozicione, kao I da Poslovnik za nju i sve odbornike bude Sveto pismo. Naravno očekujemo da bude otvorena i za saradnju sa građanima. Punog srca i čistog obraza stojimo ispred vas sa ovim predlogom – istakao je Vučević.

On je predstavio još dve novih ljudi koji će voditi najveću odborničku grupu u parlamentu grada-

  • To su diplomirani pravnik i dosadašnja odbornica Sanja Draškov i Igor Crnobarac, koji je završio Falultete tehničkih nauka i vruhnski je sportista. To je nova ekipa SNS u Novom Sadu, dajemo šansu mladima i ženama. Neće mi zameriti ni Jelena, ni Sanja što ću istaći nešto što je deo njihovog privatnog života – obe su mlade majke, Jelena je dobila blizance pre dva meseca, a Sanja je dobla sina pre mesec dana, i ponosni smo što u našim redovima imamo takve žene.

Razumeju obe da nije lagan posao pred njima, Jelena će biti pod stalnim udarom odbornika opozicije, dok Sanja treba da bude kapiten velike odboroničke grupe. Njih troje su nešto što smo dugo najavljivali i pripremali. Srećan samšto imamo ovakve ljude i što smo pokazali da dajemo šansu mladima, da ne bude da se stalno slikamo mi jedni te isti – naveo je Vučević.

(Foto: Grad Novi Sad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja