PODRŠKA UGOSTITELJIMA 24 SATA 7 DANA U NEDELJI
Foto: Promo

PODRŠKA UGOSTITELJIMA 24 SATA 7 DANA U NEDELJI

Vesti -

Nedavno je pokrenuta nova platforma Horeca zajednica kao vid pomoći i podrške ugostiteljskom sektoru, koji je i najpogođeniji od početka pandemije. Platforma je namenjena svima koji se na neki način bave ugostiteljstvom u Srbiji kao i svim ljudima koji svoju budućnost vide u ovom sektoru. Ovo inovativno rešenje kao podršku osmislila je i kreirala Coca-Cola HBC Srbija koja na ovaj način želi dodatno da osnaži Horeca sektor i pruži pomoć svojim najznačajnijim partnerima.

„I u ovim turbulentnim vremenima ne odustajemo od snažne podrške Horeca sektoru, mladima i zajednici čiji smo partneri više od pola veka. Kao nikada pre, povezali smo se sa našim prijateljima i partnerima iz HoReCa sektora, našim kupcima, potrošačima, sa mladima koje vidimo kao pokretače promena. Naučili smo i da pažljivije osluškujemo naše partnere, uvodimo inovacije kao što je i sama paltforma Horeca zajednica, prilagođavamo podršku i programe tako da odgovaraju uslovima poslovanja u novoj realnosti“, istakao je Svetoslav Atanasov, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija.

Na samoj platoformi Horeca zajednica možete se informisati o širokom portfoliju kompanije Coca-Cola HBC Srbija, upoznati se sa inovacijama na tržištu, razmenjivati znanje i iskustvo, postaviti oglas ako tražite ili nudite posao, možete unaprediti svoje komunikacione i poslovne veštine, a i imate mogućnost da kroz sekciju Podrška postavite pitanje ako vam je potrebna pomoć.

Kome je platforma namenjena?

Platforma Horeca zajednica namenjena je apsolutno svima koji posluju u Horeca sektoru – vlasnicima, menadžerima, konobarima kao i svima koji su zainteresovani da grade budućnost u ugostiteljskom sektoru. Korisnici će, u okviru ove platforme, moći da kreiraju svoje profile, prate dešavanja i trendove u svetu ugostiteljstva,

foto: Promo

postave oglas za posao, ili pak nominuju temu za diskusiju.

Koji su benefiti?

Platforma Horeca zajednica će vlasnicima objekata u HoReCa sektoru i menadžerima omogućiti poslovne pogodnosti u saradnji sa kompanijom Coca-Cola HBC Srbija. Zaposlenima u sektoru ugostiteljstva i ljudima koji traže posao u ovoj oblasti ponudiće relevantna znanja i priliku da razviju i usavrše veštine potrebne kako bi bili konkurentniji na tržištu rada. Ono što je najveći benefit ove platforme je umrežavanje i povezivanje ugostiteljskog sektora u cilju omogućavanja lakše i efikasnije komunikacije 24 sata, 7 dana u nedelji.

Platforma Horeca zajednica pokrenuta je u okviru on line konferencije pod nazivom „Horeca zajednica za novu budućnost“. Konferencija je okupila učesnike iz sektora ugostiteljstva, ali i mlade koji svoju karijeru žele da pokrenu u ovoj oblasti. Svi koji su pratili konferenciju imali su priliku da saznaju koje su veštine neophodne za rad u Horeca sektoru, kako da ih steknu ili unaprede ali i da čuju uspešne priče mladih ugostitelja koji, i pored svih izazova, sa osmehom obavljaju svoj posao.

Od početka pandemije, Coca-Cola HBC usmerila je svoju podršku upravo ka ugostiteljskom sektoru. Organizovan je on line webinar u nameri da se doprinese rešavanju problema sa kojima se susreću oni koji rade u ugostiteljstvu. Pružena je podrška projektu “Čisto i sigurno”, a kampanjom “Otvoreni kao nikada pre’’ odabranim ugostiteljima ustupljen je deo digitalnog oglasnog prostora kako bi im se omogućila bolja promocija i komunikacija sa gostima.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i postanu deo jedinstvene Horeca zajednice:

www.horecapartner.rs

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track