PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu 5. decembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

foto: screenshot RTS

BAJDEN NA POČETKU MANDATA ZAKAZUJE SASTANAK S VUČIĆEM: Razgovor oči u oči u narednih šest meseci

Vašington je prevashodno zainteresovan za stabilnost u regionu i zato novi američki predsednik ima u vidu da je naša država svojom ekonomskom i političkom pozicijom pokazala da je tome posvećena, ocena je stručnjaka

NOVE STRAVIČNE PRETNJE VUČIĆU I SNS: “Svi će da VISE sa grana” (FOTO)

Nove jezive pretnje smrću upućene su predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću i funkcionerima Srpske napredne stranka od strane jednog od korisnika društvene mreže Tviter.

foto: Tamara Trajković

PREMIJERKA IMA SJAJNU VEST ZA SRBIJU Brnabić: Milijarda evra samo u zdravstvenu infrastrukturu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da Srbija trenutno ulaže milijardu evra samo u zdravstvenu infrastrukturu.

MINISTARKA PRAVDE POPOVIĆ: Država će pobediti mafijaše

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da je nova Vlada Srbije kao jedan od najvažnijih zadataka postavila borbu protiv organizovanog kriminala,

foto: Kurir

ŠTA NAS KOČI U KLJUČNIM POGLAVLJIMA PRISTUPNIH PREGOVORA SA EU: Suzana Grubiješić i Jelena Pejić Nikić gošće Usijanja (KURIR TV)

Gošće emisije Usijanje na Kurir televiziji su: Suzana Grubješić iz Centra za spoljnu politiku i Jelena Pejić Nikić iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku i koordinatorka za Poglavlje 24.

STAN JE OTIŠAO U PRAVE RUKE Ljiljana presrećna: Ostala bez supruga, sad IMAM SVOJOJ DECI ŠTA DA OSTAVIM!

Ljiljana Nikolić iz Uba, dobitnica stana u Beogardu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobei 2020", za Kurir kaže da joj je krajnje neverovatno da je upravo ona izvučena za jednu od glavnih nagrada.

DA LI JE OVO REŠENJE: Pijanim vozačima da se sudi za ubistvo s umišljajem!

Osoba koja sedne u auto pod dejstvom alkohola i ubije drugog učesnika u saobraćaju trebalo bi da odgovara kao ona koja je počinila zločin, smatra Damir Okanović.

foto: Shutterstock, Covid19.rs

OVO SU NAJNOVIJE KORONA BROJKE I ZA NIJANSU SU BOLJE NEGO JUČE: 6.903 novozaraženih, preminulo 57 MERE DAJU REZULTATE

U Srbiji je u poslednjih 24 sata testirano 18.232 građana, a od toga je pozitivno 6.903. Nažalost preminulo je 57 ljudi, a na respiratorima je 279 pacijenata.

ŠOK-SLIKE IZ BEOGRADA, KAFIĆI NE RADE ALI NEMA VEZE! MI SMO IPAK SELI: Neki jednostavno ne haju, misle korona neće mene (FOTO) Sunčan i topliji decembarski dan u odnosu na prethodne izmamio je mnoge Beograđane u šetnju i na ulice.

KORONA CRNILU NE VIDI SE KRAJ ALI SE DOČEK UVELIKO UGOVARA?! Klubovi, splavovi pozivaju na Novu godinu a dovitljivi nude i ovo Osim organizovanih proslava na internetu se, uz fotografije i cene zakupa, nude i apartmani i kuće koji se mogu iznajmiti za novogodišnju noć i odmor od nekoliko dana

NENAD JEZDIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Glumac hospitalizovan zbog jake UPALE PLUĆA

Glumac Nenad Jezdić večeras je sa obostranom upalom pluća primljen u bolnicu "Dragiša Mišović".

foto: Z.Š.

SRČA I ŠUT LETELI 30 METARA! DETALJI UŽASA U UŽICU: U snažnoj ekspoloziji povređene 4 osobe, jedna ŽENA U TEŠKOM STANJU Četiri osobe iz zgrade u užičkom naselju Krčagovo u kojoj je večeras oko 18 sati došlo do snažne eksplozije primljene su užičku Opštu bolnicu gde su zbrinute.

UHAPŠEN ČIKA (71) IZ BAČKE PALANKE: Sugrađanki (45) telefonom slao nevaljale poruke, slike i video-snimke?!

Policija u Bačkoj Palanci uhapsili su M. G. (71), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo polno uznemiravanje.

KRVAVA PORODIČNA DRAMA U LOZNICI: Muškarac nožem nasrnuo na suprugu i sina Danas oko 17 časova u Tršiću kod Loznice dogodila se krvava porodična drama. Naime M. M. (45) je posle svađe nasrnuo nožem na suprgu S. M. (47). On je u naletu besa ubo nožem u leđa , a onda je napao i svog sina N. M. (20).

foto: Profimedia, EPA/ALEXEI DRUZHININ / KREMLIN POOL/SPUTNIK

PUTIN UDARIO NA SOROŠA: Ruske vlasti pooštravaju kampanju protiv NVO koje on finansira, tvrde da podrivaju državu

Ruska vlada bi trebalo da protera istaknutog borca za ljudska prava, a bivši predsednik Dmitrij Medvedev tvrdi da u najvećoj zemlji na svetu postoji koordinirana kampanja međunarodnih organizacija za podsticanje nemira.

KONAČNO OTKRIVENO KO STOJI IZA MONOLITA KOJI SU ZBUNILI SVET: Postavili su ih iz veoma zanimljivog razloga, a ovako su napravljeni

Grupa umetnika stala je iza misterioznih monolita koji su se proteklih dana pojavljivali na različitim krajevima sveta, a metalne skulpture su sada ponuđene i na aukciji.

foto: RSS

ČUDESNE SRPKINJE SRUŠILE PRVAKA SVETA: Rukometašice posle preokreta razbile Holandiju

Rukometašice Srbije su prvom kolu Evropskog prvenstva uspele su da savladaju aktuelnog svetskog prvaka Holandiju sa 29:25, posle fenomenalne igre i preokreta u drugom poluvremenu!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track