ŽIVOTNI IZAZOV

KAKO DO MAJSTORA U VREME KORONE: Ovo su jedini USLOVI da vam kvar bude popravljen u tokom pandemije (KURIR TELEVIZIJA)

Vesti -

Situacija sa korona virusom promenila je i način rešavanja svakodnevnih problema. Kvarovi u kući ili stanu, sitne popravke ili renoviranja svakako se dešavaju. Ali šta ako smo u samoizolaciji, ili oboleli od korone, a majstor nam je hitno potreban?

Strah od virusa i briga za sopstveno zdravlje mnoge profesije ostavila je bez primanja. Biti majstor u doba pandemije, pravi je životni izazov.

Ukoliko vam je u stanu potrebna hitna sanacija, a oboleli ste od kovida, na majstora gotovo da možete da zaboravite. Međutim, ako ste preventivno u izolaciji, trebalo bi da imate više sreće.

- U tom slučaju pitamo kakav je posao u pitanju i da li ta osoba koja je u samoizolaciji može da se izoluje, da nije ni u kakvom kontaktu sa nama. Mi naravno koristimo sve preventivne mere zaštite. Dezifenkciona sredstva, maske nosimo stalno ... - kaže majstor Nenad Marković.

U trenutku kada je Milka Raičević imala koronu, pokvarila joj se i veš mašina. - Neko od majstora mi se prvo zahvalio što sam rekla da imam kovid rekli su da oni u ovim uslovima ne samo da ne rade, već ni ne dolaze kod nekoga ko ima kovid. Nisam čak ni na ruke mogla da operem, tako da je sve to sačekalo dok nisam ozdravila.

Posao je opao skoro za 100 odsto. Izlasci na teren su retki, ali saveti i uputstva od majstora , zlata su vredni.

- Naravno, tu smo da im damo uputstvo, da im damo savet i da im pomognemo onoliko koliko je u našoj moći da bi oni sami mogli da otklone kvar, ukoliko mogu, ukoliko ne, tražimo neko drugo rešenje. Recimo da nisu oni u tom stanu. Gledamo na svaki način svakoj mušteriji da pomognemo.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track