PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za petak, 15. januar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

PRESUDA VUČIĆU? Ovo je objašnjenje za sve koji nisu pročitali obrazloženje suda

Advokat i direktor programa i komunikacija Foruma za bezbednost i demokratiju Luka Jovanović u blogu pod nazivom "Pravni ugao", govoreći o presudi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručuje da je to zapravo trijumf pravne države.

HAŠKI SVEDOK PRONAĐEN MRTAV: Telo bivšeg policajca pronađeno na planini iznad Prištine

Bivši kosovski policajac Fadilj Siljevići pronađen je danas mrtav u brdima iznad jezera Badovac, a kako navodi Gazeta Ekspres, on se nalazi na spisku svedoka Specijalnog tužilaštva u Hagu.

SVE NAPETIJA ATMOSFERA MEĐU KANDIDATIMA ZA PATRIJARHA: Episkopu Lavrentiju porasle šanse, GRIGORIJE SAM SEBI RUŠI REJTING

Malo više od mesec dana ostalo je do Sabora SPC na kom će se, 18. februara, birati patrijarh, a kako se taj rok približava, atmosfera među episkopima i potencijalnim kandidatima postaje sve napetija i neizvesnija.

MATIJA BEĆKOVIĆ ZA KURIR NAKON UKIDANJA ZABRANE: Ne znam da li sam bio radosniji kad su mi zabranili ili kad su mi dozvolili

Srpskom akademiku i književniku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. On za Kurir kaže da ne zna šta mu je draže - da li zabrana ili dozvola.

presek stanja, live blog
foto: Shutterstock, Printscreen

KORONA BROJKE I DALJE PADAJU: 1.751 novozaraženi, nažalost preminuo 21 pacijent

U poslednjih 24 sata u Srbiji na korona virus testirana je 10.961 osoba, od kojih je pozitivan 1.751. Nažalost, u poslednja 24 sata preminula je još 21 osoba.

NIJE BILO NEOČEKIVANIH REAKCIJA NA VAKCINE: U Srbiji je zabeleženo 12 slučajeva neželjenih efekata posle primanja cepiva

Pavle Zelić iz Agencije za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) rekao je večeras da u Srbiji nisu zabeležene neočekivane reakcije na vakcine protiv korone, a da je do sada bilo 12 neželjenih reakcija koje su se odnosile na povišenu temperaturu, glavobolju ili malaksalost koja traje nekoliko dana.

HOROR KOD FILADELFIJE: Srbin Milan (25) svirepo ubijen nasred ulice dok je šetao psa, ovo su ubice! NAGRADA 20.000$ (VIDEO)

Američki diplomac srpskog porekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen nasred ulice u gradiću Brueri nadomak Filadelfije dok je šetao psa.

PRIJATELJSTVO OKONČANO U KRVI! Otac ubijenog mladića u šoku: Bili su nerazdvojni, najbolji drugovi. Ne znam ZAŠTO BI UBIO MOG SINA

- Bili su nerazdvojni, najbolji drugovi. Ne znam zašto bi ubio mog sina. Ovo je za Kurir rekao otac Ivana Trifunovića (22), koji je ubijen posle dočeka srpske Nove godine u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu.

Melburn, Australija, ubistvo
foto: Printscreen Youtube/7NEWS Australia

UŽAS U MELBURNU: Hrvatica i njeno troje dece pronađeni mrtvi! Tela našao otac mališana, komšije šokirane zločinom (VIDEO)

Policija u Melburnu u porodičnoj kući pronašla je tela četvoro ljudi. Žrtve su majka i troje dece, a policija sumnja da je žena, poreklom iz Hrvatske, ubila svoju decu i počinila samoubistvo.

Mahdi Hodabahši
foto: Instagram Printscreen

IRANAC I SRBIN MAHDI ZA KURIR: Zbog ljubavi prema Tanji sam došao u Srbiju i postao PRVAK EVROPE! Volim sarmu i Kalemegdan

Jedan od najboljih tekvondista na svetu, Iranac koji se oženio Srpkinjom, za Kurir priča o životu u našoj zemlji

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track