PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za petak p. april. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

Aleksandar Vučić, Nidek
foto: Tanjug Printscreen

VUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA JAPANSKE KOMPANIJE NIDEK: Važan dan za Srbiju, na ovom smo radili godinama! Posao za 480 radnika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa delegacijom japanske grupacije Nidek Korporejšen (Nidec Corporation) koja u Novom Sadu planira izgradnju fabrike pogonskih motora za električna vozila.

BORIĆEMO SE I IMAĆEMO VAKCINE! Predsednik Vučić: Cilj je da do kraja maja imamo više od 3 miliona imunizovanih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, povodom velikog interesovanja za vakcinisanjem, da će se država boriti da dobije što više vakcina i da će ih obezbediti, te da je cilj da se do kraja maja vakciniše polovina punoletnog stanovništva u Srbiji.

ACA NAŠ NEKA ŽIVI: Baka sa Umke došla da se vakciniše, a onda preko Vesića poslala SNAŽNU PORUKU Vučiću (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas mobilni punkt za vakcinaciju Zdravstvene stanice "Umka" gde je petstohiljaditi građanin Beograda primio cepivo protiv kovida.

MINISTARSTVO ODBRANE O NESREĆI KOD OSTRUŽNICE: U nezgodi učestvovalo borbeno vozilo, povređen pripadnik VS

Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je da je danas oko 7.30 kod Ostružničkog mosta došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo borbeno vozilo Vojske Srbije upućeno na izvršenje redovnog zadatka.

SKANDAL TRESE FDU! 5 studentkinja OPTUŽILO profesora Prokića za seksualno uznemiravanje, a evo kako se on PRAVDA!

Fakultet dramskih umetnosti je nakon slučaja silovanja glumica u školi Mike Aleksića pokrenuo platformu protiv nasilja, na koju je od 21. januara do 17. februara stiglo 12 prijava protiv šest zaposlenih.

Nenad Prokić, skandal
foto: Dado Đilas, Ana Paunković

NINA RADULOVIĆ PRVI PUT O LEČIĆU I OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE: Voditeljka iznela svoj stav o SKANDALU koji nedeljama trese NACIJU

Voditeljka Nina Radulović nije se oglašavala nakon što je izbio skandal oko njenog bivšeg supruga Branislava Lečića, kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a potom i Merima Isaković za seksualno napastvovanje.

MIKA ALEKSIĆ OSTAJE U PRITVORU: Učitelju glume sud odredio još 30 dana iza rešetaka

Apelacioni sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, objavio je Tanjug.

SAHRANJEN PREDRAG ŽIVKOVIĆ TOZOVAC: Ispratila ga JESEN U MOM SOKAKU, udovica se nije odvojila od njegove SLIKE, VELIKA TUGA

Porodica, prijatelji i poznate ličnosti okupile su se na Novom groblju zbog sahrane legende narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca, nakon komemoracije.

KORONA BROJKE PADAJU: Danas 3.405 novozaraženih, preminulo 39 pacijenata U Srbiji su u prethodna 24 sata na korona virus testirano 15.532 građana od kojih je 3.405 novozaraženih. Preminuo je 39 pacijenata, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalazi 264 obolelih.

live blog
foto: Shutterstock, Ana Paunković, Printscreen

VAKCINACIJA OBAVEZNA I ZA KOGA? Postoji pravo na izbor, medicina kaže da je cepivo siguran lek USIJANJE DANA (KURIR TV)

Gosti Usijanja dana na Kurir televiziji bili su Prof. dr Miljko Ristić, advokat Aleksandar Radivojević i advokatica Milina Dorić zamenica predsednice Pokreta "Živim za Srbiju" dr Jovane Stojković.

SEKSI APOTEKARKA ANA PEVA DA SKRENE MISLI SA KORONE! U kovid bolnici SPASAVA živote, a na TIKTOKU izaziva INFARKT! VIDEO

Atraktivna i stasita apotekarka i medicinska sestra iz Kragujevca Ana Milanović (45) osvojila je srpsku javnost objavama na društvenoj mreži Tik Tok na kojima izazovno peva i pleše u duboko dekoltiranoj medicinskoj uniformi u svojoj apoteci.

METEOROLOG NAJAVIO VELIKU PROMENU VREMENA: Još nije vreme da odložimo jakne i čizme! CIKLON SA JADRANA UPUTIO SE KA SRBIJI

Meteorolog Đorđe Đurić otkrio je šta možemo da očekujemo narednih dana i da li je vreme da dugoročno odložimo kapute i čizme.

KOMITE TUKLE OFICIRA I VOJNIKA CRNE GORE: Zaustavili vojni autobus i počeli teror! Vojska pokušala da se odbrani od rulje

Pripadnici Patriotsko-komitskog saveza, osim što su pokušali da zaustave vladin automobil u kojem je bila ćerka premijera, pretukli su oficira Raja Čanjka i još jednog vojnika.

SEKS SNIMCI BAJDENOVOG SINA Foks objavio skandalozne fotografije iz njegovog laptopa: Hanter, prostitutke i pas u krevetu! VIDEO

Dve udarne emisije Foks Njuza u četvrtak uveče prikazale su eksplicitne fotografije sa navodnog seks snimka Hantera Badena.

Novak Đokovic
foto: EPA James Ross

DA LI JE MOGLO TEŽE!? Poznat Novakov put u Monte Karlu: Mogući dueli sa obojicom nedavnih finalista Majamija!

U petak je održan žreb za ATP Masters turnir u Monte Karlu, a Novak Đoković neće imati ni malo lak posao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja