Biram srcem, biram Srbiju, biram Sokobanju!
Foto: Oksana Skendžić

Biram srcem, biram Srbiju, biram Sokobanju!

Vesti -

Želite li da proverite šta je to “Zeleno srce Srbije”? Onda ovog leta dođite u Sokobanju.

Turistička organizacija Srbije preporučuje da doživite raskošnu prirodu, svežinu vazduha. Otkrijete skrivene predele, jame i pećine. Izaberite sokobanju.

Idealno je mesto za avanturiste i istraživače. Mistični predeli Rtnja, jama ledenica, skriveni pećinski prolazi, Bogova vrata…samo su neki od atrakcija koje ne treba propustiti.

sokobanja
foto: Oksana Skendžić

Ne treba zaboraviti da je ova Banja je poznata po lekovitosti svojih termomineralnih izvora. Pored toga što leče, ovi izvori okrepljuju dušu i telo, relaksiraju, podmlađuju, opuštaju…

Oni koji dolaze prvi put, naivno pomisle da će im dan ili dva biti dovoljno da obiđu sve lepote Sokobanje. Domaćini savetuju, produžite odmor. Upoznajte Sokobanju i pripremite se da u njoj uživate.

sokobanja
foto: Oksana Skendžić

Reka Moravica, Vrmdžansko ili Bovansko jezero.A tamo je pred vama izbor: plivanje, ribolov ili uživanje pored vode.

sokobanja
foto: Oksana Skendžić

Ozren, Rtanj, Bukovik, Slemen…Tu birajte: planinarenje, biciklizam, izlet. Zavirtite u bogatu riznicu biljnog i životinsjkog sveta. Osetite svežinu i mirise zbog kojih ćete poželeti da se na ove i obližnje planine što pre vratite.

U Vrmdži se upoznajte sa nestvarnim spojem ruralnog i modernog. Skrivenog Blaga i otvorene ponude. Upoznajte se is a brojnim gostima iz inostranstva koji s razlogom biraju ovo mesto za svoj odmor, ili posao.

Uz Bogatu tradiciju i istoriju koja vas poziva da je se podsetite. Uz ukuse koje vam ovaj kraj nudi, dobrodošlicu koju osećate na svakom koraku, odmor u Sokobanji sigurno će biti pravi izbor ovog leta.

Birajte srcem, birajte Sokobanju.

Biram Srbiju!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track