Goran i Olja spremni da bude Srbiju!
Foto: Nemanja Nikolić

Tandem

Goran i Olja spremni da bude Srbiju!

Vesti -

Paparaco Kurira fotografisao voditelje na kafi, gde su utanačili detalje jutarnjeg programa „Redakcija“, čiji će biti domaćini od ponedeljka

Novi voditeljski tandem Kurir televizije jesu Olja Lazarević i Goran Anđelković. Ovaj simpatični dvojac će od ponedeljka, 13. septembra, biti domaćin novog jutarnjeg programa naše televizije, pod nazivom „Redakcija“.

Njih dvoje će udruženim snagama imati zadatak da razbude gledaoce svakog radnog dana od sedam do 10 časova.

Goran Anđelković, Olja Lazarević
foto: Nemanja Nikolić

Kako bi svojim gledaocima na pravi način predstavili sve aktuelne i goruće teme iz zemlje i sveta sa svojim gostima, oni već nekoliko meseci svakodnevno imaju probe, ali, i pored toga, u slobodno vreme se sastaju kako ništa ne bi prepustili slučaju.

Goran Anđelković, Olja Lazarević
foto: Nemanja Nikolić

Tako je paparaco Kurira fotografisao voditelje na jutarnjoj kafi u centru grada, kada su zajedno prelistavali dnevnu štampu i usaglašavali sve finalne detalje predstojećeg početka emitovanja jutarnjeg programa. Koliko su oboje uzbuđeni zbog početka emitovanja, vidi se i po njihovim širokim osmesima, a ono što je svima prisutnima u lokalu privuklo poglede jeste i Oljin izbor garderobe - za ovu priliku izabrala je pink sako, kojim je pokazala u kakvom se raspoloženju nalazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track