ISTRAŽUJEMO: Koje su cene selidbi u Beogradu
Foto: Shutterstock

ISTRAŽUJEMO: Koje su cene selidbi u Beogradu

Vesti -

Kako najbezbednije i bez stresa organizovati selidbu često je pitanje mnogih koji u skorijoj budućnosti planiraju da promene svoju lokaciju stanovanja ili onih koji planiraju da presele svoj poslovni prostor na novu adresu.

Zapravo uz profesionalan tim stručnjaka koji imaju veliko iskustvo u ovoj oblasti i koji su do sada uspešno izvršili bezbroj selidbi i to upravo u Beogradu, selidba nikada i nije bila lakša.

Pored toga što dobijete savršeno organizovanu selidbu do najsitnijih detalja, pomoć radnika i odgovarajuće transportno sredstvo, cena ovakvih selidbi i više je nego pristupačna. Svakako će vam se više isplatiti da novac uložite u profesionalno isplaniran celokupni proces nego da samostalno uz mnogo muke selite i transportujete svoje stvari na novu lokaciju.

Ako niste sigurni kom stručnom timu možete poveriti svoju selidbu naš savet je da to bude tim iz agencije za selidbe Profi selidbe Beograd. Oni nude fleksibilnu i profesionalnu uslugu pakovanja i selidbe koje je prilagođena upravo vašim željama i potrebama.

Zašto izabati stručni tim agencije Profi Selidbe

Za realnu cenu dobićete vrhunsku uslugu koja je prilagođena isključivo vašim potrebama. Svi koji su imali mogućnost da sarađuju sa ovom agencijom za selidbe imaju samo reči hvale za tim koji im je u rekordnom roku preneo nameštaj na novu lokaciju i to bez bilo kakvih oštećenja i ogrebotina.

Oni se zaista trude da ispunjavaju sve zahteve svojih klijenata, budući da su im na prvom mestu zadovoljni klijenti. Pružaju brzu i efikasnu uslugu, to je od velike važnosti onim klijentima čija selidba je ograničena rokovima i koji moraju hitno realizovati selidbu. Kao što smo već naveli vaš nameštaj je potpuno siguran u njihovim rukama, uvek se trude da spreče sve vrste oštećenja i da upotrebljavaju materijal za pakovanje koji je vrhunskog kvaliteta. Uz njih i njihovu perfektnu organizaciju vaša selidba može biti realizovana za samo jedan dan.

Usluge agencije Profi selidbe su: usluge selidbe antikviteta i umetnosti, prevoz klavira, posebne usluge selidbe za studente, selidbe stambenih i poslovnih prostora, hitne selidbe, usluge selidbe za starije osobe, napredne komercijalne usluge selidbe za kancelarije, preduzeća, institucije, galerije i muzeje. Pored brojnih usluga koje su na raspolaganju svim njihovim budućim klijentima tu je i prevoz specijalnih tereta.

Najčešća usluga koji vrše je prevoz klavira, odnosno selidba klavira. Budući da je klavir veoma skupocen instrument njegovo preseljenje svakako treba prepustiti profesionalcima koji imaju iskustvo i poseduju tehniku za njegovo nošenje. Kako bi što bezbednije obavili selidbu klavira oni koriste kolica koja su specijalno izrađena za tu svrhu i trake za nošenje tereta. Ukoliko vam je potrebna usluga selidbe ili prenošenja klavira na novu lokaciju posetite link- selidbe i prevoz klavira.

Cene selidbe u Beogradu- agencija Profi selibe

Ukoliko se i vi, kao i svi drugi koji planiraju da angažuje profesionalni tim za selidbe, pitate koliko je novca potrebno izdvojiti za selidbu ova agencija odgovara na to pitanje. Ako je za vašu selidbu dovoljno kombi vozilo onda se u samu cenu uračunava kombi prevoz i dva radnika. Sama cena kombi prevoza u Beogradu iznosi između 3000 i 5000 dinara u zavisnosti od relacije između dve lokacije i naravno vremena zadržavanja na obe lokacije. Novac koji treba izdvojiti za radnike koji su zaduženi za utovar i istovar otprilike iznosi 1000 dinara pojedinačno po radniku.

U zavisnosti od količine stvari ili komplikovanijih poslova ova suma se neravno može povećati. Ali približno cena kombi selidbe u Beogradu kreće se od 4 500 dinara pa naviše. Profi Selidbe ožete angažovati i za međugradske selidbe, ali se novčana suma koju morate izdvojiti izračunava na drugi način. Odnosno naplaćuje se između 40 i 50 dinara po svakom pređenom kilometru. Na njihovom sajtu imate i opciju za besplatnu procenu selidbe, ona je informativnog karaktera, naravno najbolje je pozvati ovaj stručni tim i preko telefona objasniti sve detalje kako bi cena selidbe bila što realnija. Posetite njihov sajt i informišite se o svim neophodnim detaljima- Selidbe Beograd.

Prepustite profesionalcima koji imaju iskustvo i moderna transportna sredstva da organizuju vašu selidbu. Same selidbe mogu biti veoma stresne zato je najbolje u ovim teškim vremenima imati pravog saveznika koji će vam pomagati i koji će vam pomoći pri svakom koraku. Profi Selidbe i njihov stručni tim pravi je izbor za vas, pored raznovrsnih usluga koje pružaju i brojnih pozitivnih recenzija svih njihovih klijenata, sasvim razumljivo zašto su upravo oni najbolji saveznici za selidbe. Pozovite ih još danas i zakažite svoju selidbu na vreme.

(promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track