Nakon 2 decenije Ruma dobija funkcionalnu i modernu autobusku stanicu sa 9 perona i modernom upravnom zgradom na novoj lokaciji
Foto: Printscreen/Youtube

Posle 20 godina Ruma dobija novu autobusku stanicu i ekološke autobuse

Nakon 2 decenije Ruma dobija funkcionalnu i modernu autobusku stanicu sa 9 perona i modernom upravnom zgradom na novoj lokaciji

Vesti -

Predsednica opštine Ruma Aleksandra Ćirić saopštila je sjajne vesti na svom Fejsbuk profilu za sve Rumljane!

Naime, ona je najavila da će nakon dve decenije, Ruma dobiti funkcionalnu i modernu autobusku stanicu sa devet perona i modernom upravnom zgradom na novoj lokaciji.

- Kompleks autobuske stanice podrazumeva izgradnju stanice, servisne stanice za motorna vozila sa perionicom i poslovnim delom, nadstrešnicu i 9 perona. Nova autobuska stanica se nalazi preko puta zgrade Elektrodistribucije u Industrijskoj ulici - napisala je predsednica na svom profilu i dodala:

- Danas sam obišla radove na izgradnji i uverila se da sve teče po planu i da će stanica biti završena u predviđenom roku. Građani Rume više neće morati da se stide od putnika koji prolaze kroz Rumu, niti da brinu gde će sačekati autobus ukoliko sami negde putuju, imaćemo najmoderniju stanicu u okolini, onakvu kakvu naša opština kao jedna od najrazvijenijih u Srbiji i naši sugrađani zaslužuju! Još jedan razlog da budete ponosni na Rumu! Zajedno možemo sve!

Kurir/NS uživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track