Preuzmite odmah DVA POKLON VAUČERA OD PO 500RSD i obavite svoju prvu ONLINE NABAVKU NAMIRNICA
Foto: Promo

Preuzmite odmah DVA POKLON VAUČERA OD PO 500RSD i obavite svoju prvu ONLINE NABAVKU NAMIRNICA

Vesti -

IDEA online prodavnica svim čitaocima koji do sada nisu kupovali namirnice online poklanja besplatne vaučere. Registrujte se putem linka ispod na IDEA online prodavnici i preuzmite dva poklon vaučera od po 500RSD za svoju prvu online nabavku namirnica.

Registrujte se ovde i preuzmite svoja dva poklon vaučera od po 500RSD.

Nakon registracije, na početku sledećeg meseca na vašu mejl adresu vam stižu poklon vaučeri koje možete iskoristiti za dve kupovine u tekućem i narednom mesecu. Tako na primer, ukoliko se registrujete danas, vaučeri za april i maj vam stižu na mail adresu početkom aprila.

Pored besplatnih vaučera, online kupovina namirnica vam štedi vreme jer u svega nekoliko klikova, iz udobnosti svog doma, možete odabrati proizvode koje želite da kupite (minimalna porudžbina je 3.500RSD za sve porudžbine u Beogradu i 3.000RSD za sve porudžbine u Novom Sadu ) i već za 24 sata vam sve stiže na kućni prag uz besplatnu dostavu. A ukoliko želite da vam porudžbina stigne kasnije, imate mogućnost da izaberete datum i vreme dostave i do 7 dana unapred.

Takođe, obzirom da se u IDEA online prodavnici svi artikli koji su trenutno na akciji nalaze na jednom mestu, brzo i jednostavno možete pregledati sve popuste i značajno uštedeti.

Sve što treba da uradite jeste da se besplatno registrujete na online.idea.rs, sačekate da vam na mejl stignu poklon vaučeri i krenete u svoju prvu online kupovinu.

Registrujte se ovde i preuzmite svoja dva poklon vaučera od po 500RSD.

Idea
foto: Promo

Dostava namirnica se vrši specijalno opremljenim IDEA vozilima koja sadrže najsavremenije rashladne komore, kako bi naručeni artikli stigli u istom stanju i uslovima u kojima se drže unutar prodavnice. Svaki artikal koji naručite, bilo da je reč o delikatesu, mlečnim proizvodima, voću, povrću ili mesu, prolazi kroz strogu kontrolu kvaliteta kako bi se osiguralo da na vašu adresu stignu samo namirnice vrhunskog kvaliteta. Svaka poručena namirnica se ručno bira, proverava joj se rok trajanja i kontroliše se da li ispunjava najviše standarde kvaliteta. Tek nakon toga, namirnice vam se isporučuju. Dostava se vrši svim korisnicima koji žive na teritoriji Beograda ili Novog Sada.

Registrujte se ovde i preuzmite svoja dva poklon vaučera od po 500RSD.

Dobrodošli u IDEA online prodavnicu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja