PESMA, ZABAVA I ODLIČNA KLOPA=MAJKE I SNAJKE Novi ciklus počinje u ponedeljak!
Foto: Kurir

PESMA, ZABAVA I ODLIČNA KLOPA=MAJKE I SNAJKE Novi ciklus počinje u ponedeljak!

Vesti -

Novi takmičari, njihove neobične porodične priče, puno smeha i odlični recepti čekaju vas u novoj sezoni „Majki i snajki“ na Kurir televiziji od ponedeljka, svakog radnog dana u terminu od 18.00 i subotom od 17. 10 časova.

Ovaj šou popularnost je stekao zahvaljujući savršenom miksu harizmatičnih i zabavnih voditelja, kulinarskih umeća porodica iz različitih krajeva Srbije i njihovih životnih priča bliskim svakome od nas. Voditelji su muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić.

Iako je reč o kulinarskom takmičenju, istovremeno to je priča o običnim ljudima koji žele da pokažu šta umeju, čije porodične priče se prepričavaju, a recepti prepisuju.

Svako je dobrodošao da Srbiji pokaže svoje kulinarske sposobnosti, da se druži, zabavi, stekne prelepe uspomene i osvoji vredne nagrade, potrebno je samo popuniti prijavu OVDE (link)

majke i snajke
foto: Kurir

Ne zaboravimo da treća sezona serijala “Majke i snajke” donosi nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Kako će se u kuhinji snaći nove porodice i kakva iznenađenja nam spremaju Seka i Raša, ostaje da otkrijemo već u ponedeljak, 5. septembra u 18 časova, kada počinje prva epizoda novog ciklusa omiljene zabavne emisije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja