00:37

Tizer Majke i Snajke

DA LI STE SPREMNI ZA NOVE RECEPTE I UZBUDLJIVE PORODIČNE PRIČE Danas počinje treći ciklus omiljene emisije MAJKE I SNAJKE

Vesti -

Nakon letnje pauze, Seka i Raša danas ponovo otvaraju vrata svoje kuhinje. U prvoj epizodi nove, treće sezone popularne emisije "Majke i snajke" upoznaćemo porodicu Kiselja koju čine majka Milica, snajka Renata i sin Aleksandar.

Renata je profesionalna frizerka i drži obuke budućim frizerima, dok je muž Aleksandar inžinjerski tehničar i radi u oblasti konstrukcije mostova. Majka Milica se rano odvojila od svog sina, koji je odlučio da započne samostalan život kao jako mlad. Najveći problem, kako sam kaže, bilo je to što mu je nedostajala majčina kuhinja.

Da li je Renata uspela da nađe način da mu to nadoknadi ili i dalje ostaje tiha patnja za specijalitetima iz detinjstva, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Treća sezona serijala “Majke i snajke” počinje danas, a Kiselja je prva porodica koja će nam se predstaviti.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Pored toga, izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme nije lak. Ipak, najizazovniji deo ove sezone je dopasti se drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17 časova i 10 minuta na Kurir televiziji! Pričaće se!

majke i snajke
foto: Kurir

Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track