VELIKI JUBILEJ JKP "ČISTOĆA I ZELENILO" SUBOTICA: Direktor Milošević i gradonačelnik Bakić u parku gde je zasađeno 75 sadnica
Foto: Grad Subotica

VELIKI JUBILEJ JKP "ČISTOĆA I ZELENILO" SUBOTICA: Direktor Milošević i gradonačelnik Bakić u parku gde je zasađeno 75 sadnica

Vesti -

Veliki dani za JKP „Čistoća i zelenilo” Subotica. Povodom proslave jubileja - 75. godina postojanja preduzeća i 135 godina održavanja čistoće u Subotici, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se sa direktorom JKP „Čistoća i zelenilo” Slobodanom Miloševom u parku Mesne zajednice “Prozivka”, gde je simbolično posađeno 75 sadnica četinara.

promo
foto: Grad Subotica

Po dolasku, gradonačelnik se pozdravio sa vrednim radnicima preduzeća koji su već uveliko sadili sadnice četinara, a nakon toga gradonačelnik je i sam simbolično posadio nekoliko sadnica, nakon čega je usledilo i zajedničko slikanje.

JKP „Čistoća i zelenilo” je jedno od najvažnijih preduzeća u komunalnom sistemu grada Subotice i svakodnevno obavlja svoje delatnosti na zadovoljstvo svih građana Subotice.

1 / 5 Foto: Grad Subotica

Važan jubilej predstavlja veliki uspeh preduzeća i rezultat je odgovornog i sistematičnog organizovanja, upravljanja i rukovođenja, orijentisanog na izazove i promene u okruženju sa jasno definisanim ciljevima.

Grad Subotica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja