SERIJA "NEPOBEDIVO SRCE" OD PETKA NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte najbolje romantične drame radnim danima od 15 časova
Foto: Kurir Televizija

SERIJA "NEPOBEDIVO SRCE" OD PETKA NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte najbolje romantične drame radnim danima od 15 časova

Vesti -

U petak, 28. oktobra, pogledajte prvu epizodu serije "Nepobedivo srce" na Kurir televiziji. Popularna serija emitovaće se u terminu rezervisanom za "Serije u 3" radnim danima od 15 časova.

Domaća serije "Nepobedivo srce" snimljena je 2010. godine. Deo je svojevrsne trilogije nastale po romanima poznate spisateljice Milice Jakovljević, Mir-Jam. Po motivima romana, scenario je napisao Zdravko Šotra.

Radnja serije je smeštena u tridesete godine dvadesetog veka. Siromašni i nezaposleni pravnik Miroslav Balšić izdržava se pevajući po kafanama i bezuspešno pokušava da se zaposli u struci. Kada se učini da je to skoro nemoguće dobija pismo iz jednog grada u provinciji, u kojem ga direktor banke, po preporuci, poziva da bude učitelj njegovom sinu koji ima problema u školi, pa ako to uspešno reši, zaposliće ga u svojoj banci kao pravnika. U osnovi priče je takođe i nemoguća ljubav između Miroslava i bogate naslednice direktora banke.

Nepobedivo srce, Kurir Televizija
foto: Kurir Televizija

Glavne uloge tumače Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Ljubomir Bulajić, Danijela Mihajlović, Predrag Ejdus, Dragomir Čumić, Zinaida Dedakin, Marija Karan, Mrđan Ognjanović, Dragana Mićalović, Katarina Žutić, Milica Grujičić, Ivana Jovanović, Igor Đorđević, Bojana Grabovac, Andrija Milošević i mnogi drugi.

Pratite seriju "Nepobedivo srce" radnim danima od 15 časova na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track