UGOVOR JE SKLOPLJEN POD VELOM TAJNE! " ONO što je NEGATIVNO je to da je sporazum s norveškom sačinjen van Zakona o nabavkama! "
Foto: Kurir Televizija

ENERGETSKI NAPREDAK

UGOVOR JE SKLOPLJEN POD VELOM TAJNE! " ONO što je NEGATIVNO je to da je sporazum s norveškom sačinjen van Zakona o nabavkama! "

Vesti -

U studiju Kurir TV gostovali su Nenad Vuković, predsednik Društva lobista Srbije i Miodrag Kapor stručnjak za energetiku i razgovarali sa voditeljkom Redakcije o segmentu energetike kao ključnim za stvaranje veze Srbije sa drugim državama.

Vučić, Norveška, Harald V
foto: kurir tv

Razgovor su započeli porukom predsednika Aleksandra Vučića koji je napisao da mu je velika čast što ga je primio norveški kralj Harald V, iz Osla i ovoj poseti.

Šta je to što bi Norveška mogla da ponudi Srbiji,?

Miodrag Kapor
foto: kurir tv

- Meni je drago da je predsednik otišao tamo i da gradimo veze sa državama koje imaju dugu demokratsku tradiciju. Ono što je negativno je što je dogovor sa ovom norveškom kompanijom sklopljen van Zakona o nabavkama! Ugovor je sklopljen pod velom tajne -rekao je Kapor.

Nenad VUković
foto: Kurir tv

Vuković je izjavio da je sve nekako trapavo.

- Noreveška je naš model ugledanja, ali je član NATO. Privredno i politički je trasirala skoro potpuno samostalno - rekao je Vuković i naveo dalje da je sve ovo dobro sa Srbiju uprkos našoj neveštosti da neke stvari kao država ostvarimo.

02:07

Kapor: SVE JE TAJNA! ONO što je NEGATIVNO je to da je ugovor sklopljen van Zakona o nabavkama!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track